2777
2789
عنوان

یه مشکل خیلی عجیب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 28 پست
الان کمکت میکنم تراپی نمیخواد که کمتر نگاه کن همین😑

توجهم جلب میشه دس خودم نیس اخه نگاه معمولیم نیس عین روانیا زل میزنم پلکم نمیزنم

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میاین این سایت طلا ثبت نام کنین فقط ی دقیقه وقت می‌بره . بیست تومن ب نفری میده https://milli.go ...

چی؟؟؟؟

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
توجهم جلب میشه دس خودم نیس اخه نگاه معمولیم نیس عین روانیا زل میزنم پلکم نمیزنم

وقتی میخواهی نگاه کنی با گوشیت خودتو سرگرم کن‌.تو کیفت یه خودکار با برگه داسته باش وقتی میفهمی الان میخواهی به یکی زل بزنی کاغذ خودکار رو بردار بنویس با خودت این کار زشتیه نکن این کارو ودرمورد کارای روزت بنویس تو برگه امیدوارم مشکلت حل بشه

این لینک و بزنین فقط یه ثبت نام کنین من بیست تومن پول بگیرم البته شماهم میگیرین

بابا اینقد دارن میگن هر لینکی رو نزنین به فنا میری هنوزهم دنبال این کارایین

بابا اینقد دارن میگن هر لینکی رو نزنین به فنا میری هنوزهم دنبال این کارایین

نه باور کن خخخ این سایت معتبره . من چند دفه پول گرفتم ازش خرید طلاعه . من بابت دعوت پول گرفتم می‌دونم چی میگی ولی این معتبره تازه ایرانسل من هم تبلیغش می‌کنه معتبره خیالت راحت. میای؟

نه باور کن خخخ این سایت معتبره . من چند دفه پول گرفتم ازش خرید طلاعه . من بابت دعوت پول گرفتم می‌دون ...

ن عزیزم مرسی واقعا تو این دوره زمونه نمیشه به هرچیزی اعتماد کرد ممنون....

از راه دیگه پول دربیارم راحت ترم☺️

مشکلم اینه زیادی به ادما نگاه میکنم نکاهای خیره دختر پسر مرد زن پیر جوونم فرق ندارهمن زیاد دقت میکنم ...

تنها راهکار اش اینه که اون موقع خودتو سرگرم چیزی کنی .مثلا اگر تو مترو هستی با گوشیت

الان کمکت میکنم تراپی نمیخواد که کمتر نگاه کن همین😑

😂😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید