سلام اول از همه بگم بجان مادرم همه حرفام راسته حوصله کارآگاه بازی ندارم امشب دوست داشتم با کسی حرف بزنم از بس تو خودم ریختم داغون شدم. من با شوهرم دوست بودم و ازدواج کردیم همون دوران دوستی برادر شوهرم رو یکبار دیدم و وقتی عقد کردیم هوامو خیلی داشت و همیشه طرف من بود حتی برام کادو هم میخرید اما من هیچ وقت باهاش صمیمی نشدم چون اون مجرد بود از شوهرمم بزرگتر بود معذب بودم و دوست نداشتم اینقد بهم نزدیک بشه همیشه هم گله میکرد که تو کی میخوای بفهمی عضوی از خانواده ما شدی و تعارف و کنار بزاری.
فقط دهنشون باز میکنن حرف میزنن یه ذره تفکر ندارن. من خودمو به آب وآتیش میزدم این بشر رو نبینم در صور ...
آفرین ، خیلی زن خوب و فهمیده ای بودی که تلاش کردی خونتو جدا کنی
تو مقصر نبودی، برادرشوهرت بی شرف بوده
فقط کاش جلوی اون بی شرف حجابت رو بیشتر رعایت میکردی ، مثلا شال میپوشیدی و لباس بلند و...
خدا رو شکر از شرش خلاص شدی
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا متاسفم واسه کسایی که گفتن داد میزدی فریاد میزدی لابد خودت میخاستی و کلی چرت و پرت دیگه... کاری ب سن اسی ندارم ولی اسی بنده خدا تموم ترسش از این بود نکنه شوهرش با برادرش درگیر بشن و یه خون این وسط ریخته بشه و تا هزارسال بگن زن فلانی (دوراز جونش خراب بود) دعوا شد سرش و یکی مُرد!! اگه هم درگیری ب وجود نمیومد با اخلاقی ک شوهرش داشت (تابع و مطیع خانواده) قطعااااا میگفت مشکل از توعه و یه داستان درست میشد و تا اخر عمر بدبین میشد و محدود! خلاصه بگم تو جامعه ما توی این موردا همیشه زن محکوم...