2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 28013 بازدید | 406 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم دارین تهمت میزنید.شما که تو شرایط اسی نبودی.شاید اگه اعتراض هم میکرد چون سند و مدرکی نداشت تازه ...

میتونست بره همین ...

تجاوز چه جنسی چه کلامی چه غیره وقتی راه فرار داری و نمیری دیگه تجاوز نیست خود شخص راضیه 

کجا فرار میکردم؟؟؟ مگه خونه خودم نبودم کجا میرفتم ؟؟؟

تموم شد ؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
دیگه چقدر قهر کنه خیلی ادامه داد

خدانکشتت خب پایان نداشت آخه

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
واست گزارش زدم دروغ گو خانم.اگه راست باشه نسل تو منقرض بشه چون با برادر شوهرت فرقی نداری گلم

واقعا این رفتارتون تأسف داره 

خود استارتر بیچاره بابت این موضوع تو عذابه و شما فقط قضاوت میکنی و زخم زبون زدی 

از کجا میدونی هممون دماغ قمبلی و پشم داشتیم و فقط تو خوشگل بودی

نه بابا منم نمیگم که خوشگل بودم ،اگه خوشگل بودم یکی عاشقم میشد دیگه 

لعنت بهشون حسرت بدل موندیم یکی واسمون بمیره😂

چندنفری که استارترو قضاوت کردن امیدوارم هیچوقت دچار مشکل اسی نشن،آوازدهل ازدور قشنگه شمایی که میگی میرفت شکایت!

گاهی اوقات طرف فامیله عین بمب میترکه حیثیت آدم نابود میشه مادرپدر چی اونا نابود میشن،دیگه نمیشه سربلند کرد راه رفت،هیچوقت قضاوت نکنید🙏❤️

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
شوهرت فهمیده؟

جرات نداشت بهم نزدیک بشه منم توبه خونه بودم باهاشون نزدیک 20سال😔

همیشه به بهانه ای سرزده میمودخونه ی ما من همیشه دروقفل می کردم میگفت چرادروقفل میکنی 

چند ماه بود عروسی کرده بودم متوجه نگاه اش شدم چادرسرمیکردم پیشش میگفت تو جای دخترمنی چراچادرسرمیکنی می گفتم راحتم

اون موقع که خوردوخورکمون باهم بود رفتم صبحانه پایین 

مادر شوهرم دستشویی بود دیدم سرظرفشویی نزدیکم شد

گفت یه دونه بهم بوس بده هولش دادم او نور  صداموبردم بالا شوهرم ومادرشوهرم فهمیدن قرآن و قسم خورد دروغ میگه مادرشوهرعوضیم هم می شناخت چه کثافتیه ولی پشتش بود

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭