2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 28013 بازدید | 406 پست
ببخشید میپرسم عزیزم اما مثلا چجوری بگم اون ناحیشو هم حس میکردی رو بدنت؟ یا فقط در حد بوسه ی سریع بود ...

نه اصلا اجازه نمیدادم به اون مرحله برسه اینقد خودمو میزدم ولم میکرد.حالا از لطف خدا بوده یا هرچی برادر شوهرم تا میدید من ناراحتم ولم میکرد حتی بعضی وقتا گریه میکرد میگفت ببخش منو خیلی اذیتت میکنم 

عزیزم شما همونی که گفتی کلا مردای خانواده شوهرت چشم ناپاک بودن فک کنم قبلا ماجراتو گفتی درسته؟

نه گلم فقط این عوضی پدر شوهرم کثافت بود

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همین بود تمام دلیل سکوت من

دقیقا همین بوده اگه غیر این بود به قول خودت راهت باز بوده برای خیانت... به حرف کسی اهمییت نده و این قضیه رو همینجا چال. کن و پیش هییییییچکس نگو حتی نزدیکترین ادم زندگیت چون ادما عادت دارن ب قضاوت کردن

شماها همین هایی هستید که شعار میدید اگه مرد بگه بالاچشمت ابروهه جدا شید برید مهریه اجرا بزارید بعد ت ...

نه اتفاقا ما همانهایی هستیم که میگیم جز خیانت همسر ،بقیه اختلافات راه داره و باید با عقل و شعور و با کمک یه مشاور فهمیده رفت جلو...

الهی آمین،انشاالله خدا همه مریض های روحی و جسمی رو شفا یده🤲

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
تنها راهی که حس میکردم میتونه کمکم کنه این بود مخ شوهرم شست شو بدم که برادرش حسود زندگی ماست و ارتبا ...

خداروشکر عزیزم که تموم شد ...

اینکه زندگیت و شوهرت هم روبه راه شده نتیجه ی صبر و پاکدامنی خودت هست 🌹

چون حدیث داریم کسی که شرایط گناه و داشته باشه و دوری از گناه کنه اجر و پاداش براش مینویسن.

شما از گناه پنهانی چشم پوشی کردید 🌹

التماس دعا 

ن اگر زن سیاست داشته باشه جوری بازی میکرد ک برادرشوهرش یه سوتی بده جلو شوهرش ن ک هفت سال بهش تعرض بش ...

چی بگم بعضی مردا از خرم خرترن نمونه اش شوهرخودم درسته ما ازاین ماجراها نداشتیم ولی جون به لب شدم تاخونه مستقل بگیره وجداشیم میدید اذیت میشم کلی حرف میشنوم ناراحت میشم ولی به یه ورشم نبود الانم فقط حرص دادناشه تاپیک اخرمو بخون 

ن اگر زن سیاست داشته باشه جوری بازی میکرد ک برادرشوهرش یه سوتی بده جلو شوهرش ن ک هفت سال بهش تعرض بش ...

اولا هفت سال نبود کلا یکسال ونیم باهاشون زندگی کردم بعدشم شما از کجا میدونی من چه حرفایی به شوهرم نگفتم که بد بین بشه اما چون برادرش بود حساس نبود 

ببخشید میپرسم عزیزم اما مثلا چجوری بگم اون ناحیشو هم حس میکردی رو بدنت؟ یا فقط در حد بوسه ی سریع بود ...

تو دنبال چی گلم؟؟؟ بزنم اینجا جاش نیست برووی پی انت بزن هر  گوهی میخوای نگاه کن اسی رو ول کن

نمی‌خوام کاربریم بترکه نمیخوام شفاف بگم. وقتی بهم دست میزد من به شدت پسش میزدم حتی گریه میکردم داد م ...

بعضی مرداباگریه وبیزاری هرچی که بیشتربشه شهوتشون و اصرارشون هم بیشترمیشه. بخاطر همین هست که اینهمه تجاوزو... هست. یعنی گریه ودرد اوناباعث میشه بیشتر احساس قدرتمندی کنن و... 

یخ فروش جهنم.معلم فراری

این چیزا متاسفانه پاک نمیشه از ذهن.سعی کنید اصلا بهش فکر نکنید.الهی خدا به دلت آرامش بده

نمیشه بهش فکر نکرد لعنتی تو حافظم هک شده و دائم جلو چشممه با هر اتفاقی 

خواهرم 9 سالشه اینو میزارم رو ترس چون بچه اس ولی این خانم بدش نمیومده من تحویل مادرش دادم و هیچوقت ه ...

خب ببخشید ولی شوهرشما خیلی سیرت حیوانی داشته که به بچه ۹ساله نظر داشته،این خانم چاره نداشت،امیدوارم هیچوقت بی چاره نشید،این خانم هی اصرار میکرده ولی خب نمیتونست اول زندگی خونه زندگی رو ول کنه به امون خدا،بعد مادروپدرش نمیگفتن دختر تو تازه عروس شدی چرا نمیمونی خونت همش اینجایی،ایناهم هست منتها ندونسته قضاوت نکنیم خدا خودش ناظره به همه چیز☝️❤️🙏

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰