2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 28013 بازدید | 406 پست
اون لجن و لاشی بوده این نمیتونست همون بار اول فرار کنه ؟؟یه زن حاضره بمیره ولی این چیزا رو تحمل نکنه ...

ما تو زندگیش نیستیم 

نمیدونیم اگه میگفت چه مشکلاتی پیش میومد

ایا خونوادش باور میکردن؟

ایا پشتش بودن؟

اصلا روش میشد بگه این چیزارو به کسی؟

خیلی فاکتورها هست ک ما بی اطلاعیم قاضی فقط خداس 

چرا همیشه اونی که تعرض میکنه بیخیال میشیم مظلومو گناه کار میدونیم

مثل ادمایی که مسگن اگه دختره کرم نمیریخت بهش تجاوز نمیشد !!!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سکوتت نشان رضایت بوده بالاخره ک چی تاکی روح و جسمت مرود آزار قرار بدی برا حرف و حدیثای بقبه گور بابا ...

عزیزز شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیگیره؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خدایی چطوری همتون تو نوجوونی با دماغ قمبلی و یه من پشم اینهمه خاطرخواه داشتین؟ولی من نه دماغم بزرگ ب ...

بخدا سر من ی جنگی شده بود پسرعموم با ی پسر همدیگرو پاره کردن.تازه دماغ و پشم+لاغری و قد۱۵۷+جوش😆

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

این قضیه واس ۷ سال پیش هست .من نمیتونم همه چیو اینجا بگم که بعدش که بغلم میکرد من چیکار میکردم و اون چیکار میکرد اگه میخواستم خیانت کنم هیچ مانعی نداشتم هیچکس هم متوجه نمیشد . ولی خدا که میدونست من بی گناهم و میترسم خودش همه چیو درست کرد مثل یه معجزه 

🤣🤣🤣🤣وای خدا نکشتتهمون ،منم میگم لابد پسرای اون موقع از شانس من از پشم و اینا خوششون میومده

من دبیرستانی بودم خودم رغبت نداشتم تو اینه خودمو ببینم دماغم پف داشت با یه من سیبیل بعد ازین دخترای پاچه گیرم بودمم پسر عمم ده سال بزرگتر بود چند سال اومد و رفت هی مامانم ردش کرد اخر سر به زور براش زن گرفتن.

بنظرت اخرش میاد اعتراف کنه ؟😁🙁

منم موردی مشابه تو دارم بدجور گرفتارشدم 

ولی من شوهرمو خیلی دوستدارم اصلا پانمیدم🤣🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بازم دارین تهمت میزنید.شما که تو شرایط اسی نبودی.شاید اگه اعتراض هم میکرد چون سند و مدرکی نداشت تازه ...

اونم تو فرهنگ ما که همیشه زن مقصره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چندنفری که استارترو قضاوت کردن امیدوارم هیچوقت دچار مشکل اسی نشن،آوازدهل ازدور قشنگه شمایی که میگی م ...

شوهرم با خواهرم همینکارو کرد 

این حرفتو نزن سکوت هیچی درست نمیکنه حتی اگه قرار بدتر بشه 

واقعیتش اینه همه آدما و بالاخص زنها یه مدل نیستن. به یک اندازه جسارت ندارن. به یک اندازه واکنش نشون نمی دن .به یک اندازه....... تا الی آخر خصلت...

پس نه تهمت بزنید به استارتر نه سرزنشش کنید که چرا چنین نکرد و چنان نکرد.

اصلا یکی ترسوی .از آبرو ریزی می ترسه. از دعوا ناموسی می ترسه هر چند که ترسش اشتباهه و نادرست.

یکی دیگه اعتماد به نفسش ضعیفه. از بچگی تو سرش زدن و گفتن جیکت در نیاد . خب تا همیشه این خصلت رو طرف می مونه. کلی گفتم اینا رو