2777
2789

سلام اول از همه بگم بجان مادرم همه حرفام راسته حوصله کارآگاه بازی ندارم امشب دوست داشتم با کسی حرف بزنم از بس تو خودم ریختم داغون شدم. من با شوهرم دوست بودم و ازدواج کردیم همون دوران دوستی برادر شوهرم رو یکبار دیدم و وقتی عقد کردیم هوامو خیلی داشت و همیشه طرف من بود حتی برام کادو هم میخرید اما من هیچ وقت باهاش صمیمی نشدم چون اون مجرد بود از شوهرمم بزرگتر بود معذب بودم و دوست نداشتم اینقد بهم نزدیک بشه همیشه هم گله میکرد که تو کی میخوای بفهمی عضوی از خانواده ما شدی و تعارف و کنار بزاری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی ک دراز کشیده زیر متو لایک کنه ددباره😁

تو چیکار به پتوی ما داری امشب آخع زن.

خجالت بکش.

عییی خِدا از دست تو😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اوایل زندگیمم شوهرم خیلی رفیق باز بود و اصلا مسئولیت سرش نمیشد ومدام بحث میکردیم اما برادرش هوامو دا ...

جالبه حتی پسرخالتم عاشقت بوده کلا همه عاشقتن انگار

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اوایل زندگیمم شوهرم خیلی رفیق باز بود و اصلا مسئولیت سرش نمیشد ومدام بحث میکردیم اما برادرش هوامو دا ...

استارتر تاپیک قبلتم همین فرده پسر خاله ات هم عاشقته یعنی😕

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

حتی میدید من ناراحتم می‌گفت چته .میگفتم نمی‌دونم شوهرم کجاست.شوهرم شب ها دیر میومد خونه منم با مادرشوهرم زندگی میکردم دیگه خیالش راحت بود زنش تنها نیست وحرص می‌خوردم. زنگ میزد به شوهرم و میگفت نترس پیش فلان دوستش هست 

تو چیکار به پتوی ما داری امشب آخع زن.خجالت بکش.عییی خِدا از دست تو😂😂😂

خب یه چیزی باید بگم‌لایک کنید بیام بخونم🤣🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺