2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 28013 بازدید | 406 پست
یکی از آشناهای دور ما اونم از دست پدر شوهرش مینالید میگفت منتظر فرصت هست که بچسبه بهم.اخرش طلاق گرفت

این عوضی هم همین بودجرات نداشت نزدیکم بشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی متاسفم واقعن چقد حتی تصورشم میتونه وحشتناک باشه چه برسه که واقعن اتفاق افتاده …

بدترین قسمتش این بود که شوهرمو دیگه نمیتونستم دوست داشته باشم،همش فکر میکردم ممکنه اونم وقتی عروس آورد بشه مثل باباش.

از چشمم افتاده بود کاملا

من ۱۸ ساله که ازدواج کردم،این قضیه برای سالهای اول زندگیم هست

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چقدر بی فکرین شما؟؟؟؟؟ با اینکار قطعا شوهرش طلاق ش میداد که آبروی ما رو بردی!(البته میدونم الان میای ...

لازم نبود بره ب شوهرش بگه داداشت هر روز منو میماله ک ،بهش میگفت از نگاهای داداشت خوشم نمیاد معذبم ،خودت یبار دقت کن میفهمی چی میگم  ...شوهرشم خر نبود بلاخره یه چیزایی بو میبرد ن اینگه هر دفعه پنهون کنه

من خوشگل تر میشم چه ربطی داشت نصف شبی زده به سرتون

😅😅نه بچه ها بحث خوشگلی و خاطرخواهی میکنن منم اینو کلی گفتم 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
یسوال ...وقتی بغلت میکرد و. تو سعی میکردی در بری چیکار میکرد اون؟

نمی‌خوام کاربریم بترکه نمیخوام شفاف بگم. وقتی بهم دست میزد من به شدت پسش میزدم حتی گریه میکردم داد میزدم میگفتم حس میکنم نجس شدم اون خیلی زبون باز بود میگفت گناهش گردن من بزار یکم آروم شم اما من سعی میکردم زودی برم تو اتاق و درو ببندم

خوهر من 9 سالشه نه 22 سالش یادآوریش عذابم میده بیخیال

اآهابچه بود 

کاش خاطرات تلخ پاک بشن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
لازم نبود بره ب شوهرش بگه داداشت هر روز منو میماله ک ،بهش میگفت از نگاهای داداشت خوشم نمیاد معذبم ،خ ...

به خدا خر ندیدی داری اینو میگی .....شوهرش میگفت تو داری تهمت میزنی که ازاین خونه بریم 

خواهرم 9 سالشه اینو میزارم رو ترس چون بچه اس ولی این خانم بدش نمیومده من تحویل مادرش دادم و هیچوقت ه ...

حال خواهرتون چطوره؟روش تاثیر گذاشته؟چقدر ناراحت شدم برای هر دوتاتون.انشالله کسی تجربه نکنه.چرا خب؟بچه نه ساله آخه؟

میتونست بره همین ...تجاوز چه جنسی چه کلامی چه غیره وقتی راه فرار داری و نمیری دیگه تجاوز نیست خود شخ ...

چقد کوته فکر، بخاطر امثال شماهاست ک دخترامون بهشون تجاوز میشه ولی سکوت میکنن،تا ی عده بهشون انگ هرزگی نزنن.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!