2777
2789

تهش یه سال به نظرم 

من با اینکه قبل ازدواج دوس داشتم نامزدیم دوسال باشه اما الان که تازه یه سالو رد کرده واقعا خسته ام دوس دارم دیگه برم خونه خودم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدی زیاد دوران خوبیم نیست ن خانواده گردن میگیرنت ن شوهر عین ی اواره بی خانمان وسیله ب دوش از این خونه ب اون خونه  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نامزدی زیاد دوران خوبیم نیست ن خانواده گردن میگیرنت ن شوهر عین ی اواره بی خانمان وسیله ب دوش از این ...

خانواده هافرق دارن برامن نامزدیمون بهترین دوران بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خانواده هافرق دارن برامن نامزدیمون بهترین دوران بود

نگفتم که بده گفتم زیاد خوب نیست من خودم دوسال نامزد موندم کلی خاطرات خوب دارم ولی از یسری لحاظ خوب نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نامزدی زیاد دوران خوبیم نیست ن خانواده گردن میگیرنت ن شوهر عین ی اواره بی خانمان وسیله ب دوش از این ...

این دیگ نامردیه ک خانواده ام نخوان گردن بگیرنت مگه از اون روز ب زور نگه میداشتنت ک الان بخوان بندازنت گردن یکی دیگ 

منک دوران عقد تمام خرج مث قبل با پدر مادرم بود و همشم خونه خودمون بودم همسرم میومد اونجا هرشب 

نامزدی اصلا خوب نیس

شایدم بخاطر فرهنگ شهرمونه ک خوب نیس

ولی من اصلا دوسش ندارم

خیلی وابسته شدم دور میشه میخوام دق کنم

هر روز دارم غر میزنم چرا نمیای بریم سر خونه زندگیمون🤦🏻‍♀️😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

این دیگ نامردیه ک خانواده ام نخوان گردن بگیرنت مگه از اون روز ب زور نگه میداشتنت ک الان بخوان بندازن ...

منظورم هزینه نبود کلی گفتم  بیخیال گارد نگیرید با شما نبودم خودمو گفتم😑🤦🏼‍♀️

منظورم هزینه نبود کلی گفتم بیخیال گارد نگیرید با شما نبودم خودمو گفتم😑🤦🏼‍♀️

گارد نگرفتم کلی میگم منم 

ینی میگم مثلا فرض کن ۲۰ سال بزرگت کردن حالا نهایت ۲ ۳ سال دیگ ام همین کارو میکنن دیگ اینجوری نیس ک بندازنت بیرون طفلکا