2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 111 پست
اونهایی که تو پست گذاشته بودی تو دانشگاه بهت پیشنهاد اشنایی داده بودن خیلی بچه بودن و بدرد نخور همون ...

اونا که نه، ولی موردهای خوبی تو سنین پایینتر داشتم که ... بلد نبودم حتی باهاشون سلام علیکی بکنم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه بابا

عشق داشتن ینی حسرت  دردسر  شب نخابی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

پس حسش کردی ولی راستش من حتی کراشی هم نداشتم فقد تعریف از عشق رو شنیدم اما هیچوقت حسش نکردم

ببین اره فقط از یه مورد  هم نمیدونم چرا به من توجه میکرد من همیشه  دوبه شک بودم بهش شش ماهه تمام بدون اینکه حرفی رد وبدل بشه بهم توجع میکرد همیشه شک داشتم دوست دختر داره یانه بعد یه مدت فهمیدم متاهله واقعا نفعمیدم چرا توجه میکرد همیشه میگفتم اگر شک بهش نداشتم مورد خوبی بود ولی همیشه شک داشتم و درست هم بود 

پس حسش کردی ولی راستش من حتی کراشی هم نداشتم فقد تعریف از عشق رو شنیدم اما هیچوقت حسش نکردم

فکر کنم بعضیها مثل شما هستن و اینجور احساسات رو ندارند یا براشون خیلی جدی نیست.

ایکاش برای ماها هم همینطور بود😄

فکر کنم بعضیها مثل شما هستن و اینجور احساسات رو ندارند یا براشون خیلی جدی نیست.ایکاش برای ماها هم هم ...

اره من هیچ وقت بی احساس نبودم یعنی کافیه کسی بهم توجه کنه تا اعماق قلبم میره ولی ارتباطم هیچ وقت پیوسته نبوده 

پس بهتره بیخیالش بشی و دیگ بش فکر نکنی

نه بهش فکر نمیکنم اصلا ولی موردی که بهم کفت دیدمت ولی نتونستم بهش توجه کنم منو ناراحت کرد باخاش ارتباط برقرار نکردم 

اره من هیچ وقت بی احساس نبودم یعنی کافیه کسی بهم توجه کنه تا اعماق قلبم میره ولی ارتباطم هیچ وقت پیو ...

نمیدونم والاه چی بگم، میخوای یکم توی مجازی تمرین کن شاید اوضاع تغییر کنه