تو سن ۳۷ سالگی هیچ عشقی تو زندگیم نیست . نمیدونم خوبه بده چیه .تا چند وقت پیش از یه پسر خوش قیافه خوشم میمود که نشد اشنا بشیم .هردو محل اشنایی رو ترک کردیم .همیشه با خودم فکر میکنم چطوری بعضی دخترها کلی کشته ومرده دترن بعضی دخترها رو دیدید خیلی پر رو ان میرن هرعروسی سیر میرقصن همه پسرا نگاشون میکنن همیشه رو بورسن بعد اینکه بموقع هم ازدواج میکنن منظورم همچین دخترهایی هست بعد حالا هم فکر میکنم نمیدونم دوست ندارم جای اونها هم باشم ولی اون همه اعتماد به نفس از کجاشون میمود تو کل عمرم دوست پسر نداشتم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام بدونم چرا صحبت کنم میگم چرا نه اینکه از کامنت شما بدم میاد نه فقط میخوام بدونم چرا
که چرا این احساسات رو تجربه میکنی
چرا تا الان دوستی نداشتی
تراپیست چیز بدی نیست
تابو هم نیست
من خیلی ساله پیش تراپیست میرم
از ۲۰ سالگیم تا الان که ۳۵ سالم هست
و خیلی حرف میزنم با تراپیستم
در مورد افکارم، احساساتم، مشکلاتم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منظورمعقیده مذهبی نیست منظورمطرزفکره حالا شما نمیپسندی نمی رقصی دلیل نمی شه به کسی کهتوعروسیم ...
ببین منظورم دخترهایی هست که فقط حال میکنن پسری باهاشون دوست شه انقدر پر رو هستن معلوم نیست چندتا چندتا دوست پسر دارن حالا هرکی رقصید برای خودش چرا تعصب داری رو این مسیله