2777
2789

سلام، 

چند روز پیش من یه گناه بزرگی مرتکب شدم،

قرص مصرف کردم که بچم سقط کنم ولی خدا واسم نگهش داشت، 

همش احساس میکنم به خاطر این گناه خدا از من بدش میاد و میخاد بهم یه بچه ناقص بده پ باهاش حسابمو برسه، 

حس میکنم دچار عذابش شدم

صبح تا شب کارم گریه است، 

کاش حالم خوب میشد

کاش میدونستم خدا واسم چه آینده ای در نظر گرفته 😭😭😭

من گناهکارم و به خدا نزدیک نیستم.

ولی میدونم خدا مهربونه و همچین کاری نمیکنه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

سلام عزیزم ن اینجوری نیس الله خیلی بزرگتر از اون چیزی ک فکرشو میکنی نگران نباش تو پشیمونی توبه کردی الله تورو میبخشه الکی ب خودت استرس نده فقط مپاظب خودت و بچت باش

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدارو شکر که خدا رحم کرد و بچتون سالمه

توبه خوبه، پشیمانی از گناه حتی گریه کردن اینا خیلی خوبه

اما نباید تبدیل به ناامیدی از رحمت و بخشش خدا بشه

باید اون مرزو رعایت کرد

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

من گناهکارم و به خدا نزدیک نیستم.ولی میدونم خدا مهربونه و همچین کاری نمیکنه

سلام

من سه روزه میخوام بیام تایپ کنم تو اون تاپیک و‌جوابتونو بدم اما حقیقتا چون تایپش یکم زیاده هنوز نرسیدم

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

سلام عزیزم ن اینجوری نیس الله خیلی بزرگتر از اون چیزی ک فکرشو میکنی نگران نباش تو پشیمونی توبه کردی ...

یاد فیلم سقوط افتادم😂 الله تو رو میبخشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
سلاممن سه روزه میخوام بیام تایپ کنم تو اون تاپیک و‌جوابتونو بدم اما حقیقتا چون تایپش یکم زیاده هنوز ...

باشه منتظرم😅 فقط کدوم تاپیک یادم نمیاد

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بیخیال بابا حس بد نده به خودت

بعضی حسا بد نیستن، تلخن، ولی قشنگن. اما نباشن ادم پیشرفت نمیکنه

مثل حس پشیمانی از گناه، حتی پشیمانی از فکر گناه

البته کنارش باید امید به رحمت خدا هم باشه

کاش جواب میدادی نیاز دارم

نه تاپیک مربوط به این تاپیک نیست، یه صحبتیه بین دوستمون و من

سلام عزیزم ن اینجوری نیس الله خیلی بزرگتر از اون چیزی ک فکرشو میکنی نگران نباش تو پشیمونی توبه کردی ...

شاید زندگی خیلیا به بچه تو شکم من وابسته بوده در اینده و من دست بردم تو تقدیر خیلی از انسان ها، خدا منو ببخشه، توی رحمم پر از لخته خون و توی اون محیط کیسه بارداری داره رشد میکنه…