2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 111 پست

هعییی نمیدونم خدا چرا این نیاز روحی و عاطفی و جنسی رو به ما داد و دریغش کرد ازمون که انقدر عذاب بکشیم

من که دیگه بهم اثبات شد که این جریان همش قسمت و خواست خداست و نیازی به کوچکترین تلاشی نیست

دیگه خودمو خسته نمیکنم تلاشی نمیکنم ، بخواد بشه و قسمتم باشه میشه

از این زورم میاد چه دخترای داغونی دور و برم بودن که از همه نظر ازم پایین تر بودن و یه شوهر کردن و حالا خودشونو برتر میبینن و من باید حرف بخورم از این و اون 

خدا لعنت کنه هرکسی بخاطر این موضوع بخواد کوچکترین حرفی بهم بزنه من واقعا حلال نمیکنم اینجور ادما رو و از خدا میخوام براشون جبران کنه ، چون خودم به اندازه کافی از این مسئله ناراحتم همین الانم دارم گریه میکنم ، ولی چیزی دست من نیست، بعد یه عده لجن و از خدا بی خبر تیکه میندازن یا میگن شوهر نکردی، شوهر نیست، خیلی برام سنگینه چون هم ظاهر و تحصیلات و هنر و هزار چیز دارم، ولی تو این مورد شانس ندارم ، هیچوقت حلال نمیکنم اینجور ادما رو

حتما نیاز نیست که تو بری طرفش بنظر من اگ کسی واقعا دوست داشته باشه خودش میاد جلو مطمعنم متوجه شده که ...

خب طرف خودش هم کمرو باشه وقتی ببینه من امادگی ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعییی نمیدونم خدا چرا این نیاز روحی و عاطفی و جنسی رو به ما داد و دریغش کرد ازمون که انقدر عذاب بکشی ...

ببین خودت رو ناراحت نکن خیلیها دیدم با دوست پسرشون ازدواج کردن  که  الان مینالن انفدر دیدم متاهلن 

ببین خودت رو ناراحت نکن خیلیها دیدم با دوست پسرشون ازدواج کردن که الان مینالن انفدر دیدم متاهلن

ازدواج تو ایران افتضاحه و فقط به ضرر زن، هیچ حق و حقوقی نداری، از طرفی دلمم میخواد عشقو تجربه کنم یا حتی ازدواج

ازدواج تو ایران افتضاحه و فقط به ضرر زن، هیچ حق و حقوقی نداری، از طرفی دلمم میخواد عشقو تجربه کنم یا ...

من حتی با پسری که از لحاظ مدرک ازم پایینتر بوذ و از لحاظ در امدی و شغلی نتونستنم باهاش ارتباط برقرار کنم بنظر خودم پسر خیلی خیلی خوبی میمود و اینکه برام هیچ‌کدام اهنیت نداشت انقدر پرستیژ داشت بنظر خوذم ولی نشد