2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها عشق داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 112 پست
شرایط منم هیچ وقت جالب نبود همیشه اخرین نفر بودم تو جلب توجه دیگرانتا ۳۵ سالگی مجرد بودم و کلی حرف ش ...

خب بعدش چی شد  ببین روابط عمومی من پایین بود دلیل داشت من تا وقتی نرقتم سرکار فقیر بودم پدرم زور گو‌بود شما چی 

هیچی تا ازدواج کردم جوری رفتار کردن انگار بخاطر توجه ها و کمک های اوناس که زندگی خوبی دارم

چقدر بدم میاد کسایی که اصلا نمیدونن تو زندکیت چجورع الکی نظر میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بخاطر اینه که حرفای دوران نوجوانی و تیکه انداختن دختر و پسر به همدیگه و ببخشید دعواها و سگ و گر ...

نه منمه اثلا همچین  چیزهایی تو ذهنم نیست  الخصوص که الان سرکارم میدونم اگر کسی بهم توجه کنه نیاز نیست من مثل بچه مدرسه جواب بدم و این حرفها من که اصلا اینجپری نیستم 

میفهمم چی میگی، منم قبلا اینجور بودم اما الان اول منم که میرم سراغ دیگران و باهاشون گرم میگیرم و باه ...

خیلی کار خوبی میکنی، من دیگه ۲۸ سالمه، پسر هم سن و سالم نیس. همون سلام و احوال پرسی ساده رو هم باور کن رغبتی ندارم بهش. من سالها نادیده گرفته شدم‌‌.. الان عادت ندارم...

خیلی کار خوبی میکنی، من دیگه ۲۸ سالمه، پسر هم سن و سالم نیس. همون سلام و احوال پرسی ساده رو هم باور ...

منم نادیده گرفته شدم یه نفر که بهم توجه کرد اتفاقا از شکل و قبافشم خوشم اومد نتونستم باهاش ارتباط خوب برقرار کنم الانم بود شاید بهتر بودم 

ببین منظورم دخترهایی هست که فقط حال میکنن پسری باهاشون دوست شه انقدر پر رو هستن معلوم نیست چندتا چند ...

چون‌خودمم‌تو‌عروسیا زیاد می رقصم وقتی می‌گی‌پررو ان از اول تا آخر عروسی می‌رقصن به‌خودم‌می‌گیرم‌ولی اصلا به‌پسرا چشم‌ندارم‌همه‌هم‌اینجوری‌نیستن‌که‌چند تا چند تا دوست پسر داشته باشن یکم‌نگاهتو‌قشنگ‌تر‌کن حالت صد در صد بهتر می شه

چون‌خودمم‌تو‌عروسیا زیاد می رقصم وقتی می‌گی‌پررو ان از اول تا آخر عروسی می‌رقصن به‌خودم‌می‌گیرم‌ولی ...

ببین باش از من صنف رقاصان از همینجا عذر خواهی میکنم حالا هرکی چارتا قر بی مزه داد شد رقاص من از همشون عذر  خواهی میکنم برید قرتونو بدید بابا .اصل موضوع چیز دیگه اس  من چی میگم تو دنبال چی هستی 

منم فرصتهایی رو از دست دادم. چون بلد نبودم...

اونهایی که تو پست گذاشته بودی تو دانشگاه بهت پیشنهاد اشنایی داده بودن خیلی بچه بودن و بدرد نخور همونبهتر که جواب رد دادی هنوز به بلوغ فکری نرسیده بودن