2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 83549 بازدید | 3016 پست

سلام دوستان روزتون بخیر، این مدت آیتم هایی که طبق لیست اعلام میشد رو بررسی میکردم که تا امروز هیچکدوم رو نداشتم ولی مورد آخر؛ کارت عضویت قدیمی(سال ها پیش برای دفاع عضو کتابخونه ی ملی شدم و عضویت ویژه دارم، خیلی سخته این نوع از عضویت رو گرفتن، الان رفتم نگاه کردم تاریخش گذشته و باید برم تمدید کنم، چندساله بخاطر مشغله ی زیاد و دوربودن کتابخونه از محل کار و خونه م نرفتم اونجا ولی اگه تمدیدش کنم همه ی ایران میتونم کتاب امانت بگیرم) 

کلید اضافه و جاکلیدی ندارم. ما چون مستاجریم یه فقل کامل و دوتا کلید داریم که هرجا میریم همینو جابجا میکنیم و در اخر سال قفل قبلی خونه رو نصب میکنیم و سال هاست همین دوتا کلید رو داریم. 

بند عینک یکدونه دارم که تابستونا که عینک آفتابی میزنم استفاده میشه. یکی هم دارم الان یادم اومد که یا بدم به کسی یا کلا ردش کنم. 

این مدت دوتا ورودی داشتم که هدیه بود.

یک ظرف کریستال در دار شکلات خوری به احتمال زیاد تا پایان سال میره خروجی

یک هدیه ی دوستم که خودش ساخته و برام ارزش معنوی داره،گذاشتم دم دست توش آب میخورم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه ظرف میوه بزرگ دقیقا همین مدلی دارم کریستاله و خیلی سنگینه،ولی چون هدیه مادرشوهرمه و سرویس کام ...

ظرف میوه رو رد کن بقیه اش و نگه دار 

سراغشم گرفتن بگو شکست 😇

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دو تا کارت ورودی دانشگاه همسرم با اجازه خودش حذف شدیه کارت بلیط الکترونیکی اتوبوس حذف شد ۶_۷ سالی می ...

اگه از ایناست بله میشه شارژ کرد ولی اگه استفاده ندارید بدید یکی که با مترو و اتوبوس جابه جا میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع صجبت امروز✅️✅️✅️لوازم هنری تاریخ گذشته،بلا استفاده✅️✅️✅️

من یه سبد کوچولو لوازم خیاطی دارم ،چون تو اوقات فراغتم خیاطی میکنم واسه خودم و خواهرم لباس و ...میدوزم ،یه مقدارم سرمه گرفتم ،یه پارچه ترمه هدیه گرفتم  میخام سرمه دوری کنم خدا کنه یه وقتی پیدا کنم بتونم انجامش بدم 

دو تا کارت ورودی دانشگاه همسرم با اجازه خودش حذف شدیه کارت بلیط الکترونیکی اتوبوس حذف شد ۶_۷ سالی می ...

خداقوت 

کآرت متروی من مال سال ۹۵ هست و هنوز کار میکنه و مشکلی نداره

کشوهامون مرتب کردم

چند دست از لباس های دخترم که کمی کهنه شده گذاشتم خونه باغ موقع بازی کردن بپوشه

یه کش مو داشتم طبق گفته های هیدواجان دور انداختم چون رنگ روش رفته بود 

الان تنها اکسسوری مو فقط یه کش مو ودوتا گیره مو کوچلو

یه آیتم فانتزی داشتم اونم دورانداختم

مقداری کاغذ باطله

یه مداد ویه پاک کن گه جفتش نیاز ندارم

جالبه تو گزارش ها گفته بودم پاک کن ندارم

شادی صدام کنید

@هیدوا‍ 

هیدوا جان شما قبلا راجع به نوره زرنیخ دار صحبت کرده بودین. میخواستم بدونم. نوره موقع استفاده بو داره یا نه؟ 

و اینکه از روغن مورچه برای رفع موی زائد چیزی میدونین؟ یا تجربه ای دارین؟ 

سلام دوستای عزیزم

ورودی:

یه اسباب بازی برای دخترم که چندوقت بود میخواست

خروجی ها:

یه جفت گیره که نو بودن هدیه دادم 

یه ظرف نگه دارنده

یه بانکه پلاستیکی که اضافی داشتم

خدایا شکرت بابت همه ی نعمتایی که دادی بهمون❤️✨️

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.