2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 83804 بازدید | 3023 پست
در مورد چایساز و کتری برقی بحث شد مادرِ همسرم کتری برقی داره همیشه بعد اینکه آب جوشید تو فلاسک چای د ...

کتری برقی ایشونم صدای بلندی داره؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان یه چیزی رو فهمیدم من سالهاست مینی مالیستم ولی اسمش رو نمیدونستم😄من مامان دوتا دختر و یه تور ...

خوش اومدی😍 یا بده کسی یا به این پنبه زنا بفروش (اسمشونو بلد نیستم 😅)

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

میدونی ریخت و پاش زیاد اذیتم نمیکنه چون سریع مرتب میشه،متاسفانه کثیف کاریاشونم زیادهفرشامو باید ببین ...

یه پیشنهادی دارم ،معمولا خوراکی های مضر اینجوری کثیف کاری دارن

میوه رو تک به تک میتونی بهشون بدی که کثیف کاری نشه

ولی در مورد خوراکی های مضر میتونید قانون بذارید که فقط وقتی بیرونید بخورن 

تو خونه کیک خونگی و پفیلا و میوه خشک و مغز و ....اینا بخورن

همسایه عزیزمون کفتر بازه

هنوز یه ماه نشده پشت بوم تمییز جارو زدم که تو ناودون موقع بارون چیزی گیر نکنه

الان رفتم هوا خوب بودپیاده روی کنم

مجبور شدم اول جارو کنم

یه دونه از کفترهاش گربه تیکه تیکه کرده 

یه دونه هم مرده بود

و بعدم آفتاب گرفتم پیاده رویم کردم 

🙃

مثبت اندیش😇

در مورد شال و روسری من الان سر سری شمردم ۷ تا روزمره ۱ دونه مجلسی ۴ تا هم زمستونی دارم 

ولی خب چون با مامانم تبادل داریم قاطی پاتیه 

یدونه هم کلاه بافت دارم 

من ۶تا شال دارم مهمونی و مجلسی و یک موهر پاییزه

ی شال و روسری هم دارم که روزمره واسه رفتن ب بالکن و حیاط سر میکنم

دوتا روسری هم دارم برای خرید بله برون و عقدمه،استفاده نمیکنم جدا نگه داشتم

ی شال پولکی قدیمی هم مادرشوهرم داده بهم وقتی همسرم نوجون بوده مادرشوهرم این شال و خریده ب نیت عروسش نگه داشته🤦😂 حالا موندم چیکارش کنم ،مطمعنم بزارم خروجی میخواد سراغشو بگیره....

یک شال خودم خراب شد و رفت خروج شال جدید رو مدل دورو خریدم و جایگزین شد 

یک ست لباس زیر بالاتنه و پایین تنه رفت خروج یک ست جدید جایگزین شد

یکی از تیشرت و شلوار های خانگی خروجی و یک ست مشابه همون با طرح متفاوت جایگزین شد

یک پرایمر هدیه گرفتم بدون باز کردن هدیه دادم به خواهرم چون دقیقا برند مصرفی ایشون بود بجاش خواهرم برام یک رژ خرید رژ نداشتم و طبق سلیقه و نیاز بنده خریداری شد

مدتی بود ورودی نداشتم ولی خروجی داشتم

اما

گزارش خروجی نداده بودم 

شال رو روسری : یک عدد روسری مشکی ، سه عدد شال ( سبز، دورو توسی و سورمه ای، مشکی )و یک مقنعه مشکی برای محل کارم دارم. 

ققنوس

تعداد شال هام دو تاس  روسری و مقنعه ندارم 

قبل اینکه با اینجا آشنا بشم یه کشو پر از روسری و شال داشتم که فقط از یکی دو تاش استفاده میکردم تو این دو سال همه رو بخشیدم یا گذاشتم خروجی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بالاخـــــره استارت کابینت ها زده شد 😍

3تا کابینت تمیز کردم ی چن تا مورد هست گذاشتم بشورم بقیه تازگی شستم 

یکم جابازشد بخاطرجابه جایی 🤗

ازفریزرمایع فلافل گذاشتم کناربخاری براشب سرخ کنم سبزی تازهم بادخترم پاک کردیم شستم 

یک تی شرت همسرم رفت خروجی 

یک دامن شلواری خودم خروجی 

یک بشقاب روحی 

ویک ظرف نگه دارنده رفت خروجی 

من ۶ تا روسری و ۴ تا شال دارم 🙋🏻‍♀️

دوتا از روسری هام خیلی دوست دارم و ست مانتو هستن اما اصلا باهاشون راحت نیستم 

نمیدونم بزارم خروجی یا نه 😑

من حتی تو زمستان هم سختمه روسری زخیم بپوشم و اذیت میشم یدونه شال زمستانی هدیه از مادرشوهرم هست میزارم هدیه بدم 😁چون واقعا سختمه و حیفه بی استفاده باشه از همون روز که بهم داد زیاد دوستش نداشتم ولی خب نمیشد هدیه رو نگیرم 🤷‍♀️

خیلی جالبه ها باید درباره ی هدیه دادن هم مینیمال باشیم🌸 هدیه ای ندیم که قابل استفاده نباشه و بدرد نخوره بهترین هدیه از تظر من پوله😁

راجبع دستمال من بیشتراز 20تا دستمال دارم برابخش های مختلف ازاین خرگوشیا حوله ای نخی و.. خیلی دوسشون دارم یاراصلیم هستن توخونه برانظم ونظافت

ی سبدگذاشتم کنارهرکدوم کثیف میشه اب میکشم میندازم داخلش پرکه شدمیریزم ماشین تروتمیز 

لباس تکه نمیکنم دوست ندارم اصلا 

تادستمال های رنگ رنگی شادهست چرا تکه لباس 

برم سراغ نظم ترتیب خونهه 😍

من 3کشوبزرگ پر شال وروسری چن تا مقنعه داشتم که خیلیاش هدیه بودند واصلا سرنکردم چون توسلیقه ام نبودن بخشیدم بیشترش رو خیلیم استقبال کردن 

حالا بیشتراز 4تا شالم که جدیدا استفاده میکنم ولی هنوز کلی دارم که یواش یواش دارم ردمیکنم