2777
2789
عنوان

می‌خوام بدم دیت بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست
شما از این چیزا بلدین؟من حس میکنم انرژی زنانم کم شده اخیرا نمیدونم چطوری درستش کنم

بابا همش چرت و پرته

انرژی زنانت قبلا مگ چ شکلی بود

(😂)

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا همش چرت و پرتهانرژی زنانت قبلا مگ چ شکلی بود(😂)

من واقعا بهش اعتقاد دارم جدی.قبلا یکم احساس میکنم بیشتر گوگولی بودم لوس تر بودم الان کنکور زخمیم کرده فعلا زنونگی منونگی وجود نداره واسم فقط دیوونگی

من واقعا بهش اعتقاد دارم جدی.قبلا یکم احساس میکنم بیشتر گوگولی بودم لوس تر بودم الان کنکور زخمیم کرد ...

بانمک دلقک😂😂😂😂😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دیت اول شما چیزی نمیخری 

خودم نمیدونم درخواست دیت از کی بوده ولی اگر از سمت ایشون بوده ایشون باید پول کافه رو حساب کنه اکثرا میگن پسر باید پول دیت اول رو بده

✌INFP🌱son nefese kadar kadın yaşam özgürlük

می‌دونی روم نمیشههههه🤣🤣🤣🤣🤣ولی چشم نمیخرمممم

خدایی حق داری من احساس میکنم اگه ی پسر واسم حساب کنه خارم کرده ولی خب اینو میدونم که اشتباهه این حس و باید بزاریم خرج کنن.ی ویدئو دیدم میگفت مردا اگر درگیر مشکلات و خدمات دادن به شما نشن یکی دیگه رو گیر میارن که بهش خدمات بدن چون این تامین کننده بودن تو خونشونه