2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 83762 بازدید | 3023 پست
من هم عاشق کارخونم هم عاشق خود خونه م . منو با کتک میبرن بیرون .باورت میشه فقط تو خونه حالم خوبه . ب ...

من عاشق بیرونم😂

ولی خونه کثیف باشه سریع برق میندازم

همیشه مرتب و تمییزه

و البته ۲نفریم مهمانم که میاد پشت سر تمییز میکنم

بیشتر وقتا بیکارم

مثبت اندیش😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه ترفند برای پاکسازی پیام های گوشی دارم 

وقتی اعلان پیام های تبلیغاتی و... برام میاد دیگه گزینه خوانده شد رو نمیزنم اینجوری پر رنگ میمونه بعد یه مدت که خواستم پاکسازی کنم دیگه یکی یکی چک نمیکنم یه راست حذفشون میکنم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه ترفند برای پاکسازی پیام های گوشی دارم وقتی اعلان پیام های تبلیغاتی و... برام میاد دیگه گزینه خوان ...

اینجوری میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من این هفته کم کم کل کابینتا‌و‌کمدا رو تمیز کردم و خروجی هاشو دیشب نوشتم امروزم یدونه لباس ورزشی داشتم که برام بلند بود گذاشتم تو این هفته ببرم خیاطی کوتاهش کنم که بتونم ازش استفاده کنم و الکی جامو نگیره  

سلام شب همگی بخیر. چندتا نکته میخوام بگم مهمونای من رفتن وخونه تقریباتمیزه چون امروز رفتیم کمک یکی ازدوستام که اسباب کشی دارن نرسیدم کامل تمیزکنم وخسته هستم گذاشتم برای فردا. 

درمورد چایسازصحبت کردیم لطفاکسایی که راضین مارکشم بگن تاانتخاب بهتری داشته باشیم

مثلا من یخچالم مارکش دوناره دوقلوعه وبسیارجادار ولی اصلا راضی نیستم ازش محیط داخلش مرطوبه اون ته یخچال یخ داره که عادیه برای این یخچال وبخاطر همین میوه وصیفی جات بیشتر ازیه هفته دووم نمیاره. 

لطفالایک نکنین. 

خروجی ها

یه شیشه شیره انگورتموم شد

یه شیش حریره سیر تموم شد 

یه تفنگ اسباب بازی پسرم شکست

یه جوراب روفرشیم دفعه دومم بودمیپوشیدم وخیلی دوسش داشتم گیر کرد به ناخنم سوراخ شد

لطفالایک نکنین. 
سلام شب همگی بخیر. چندتا نکته میخوام بگم مهمونای من رفتن وخونه تقریباتمیزه چون امروز رفتیم کمک یکی ا ...

نمیشه درجه اش و کمتر کنید؟ ماهم روزای اول گرفتیم انقدر سرد بود که میوه داخلش یخ میزد بابام درجه اش  و کمتر کرد خیلی خوب شد

موردبعدی اینکه قبلاها مهمون میومد علاوه براینکه دوجورغذاوسالاد وژله میزاشتم وکل روزتوی اشپزخونه بودم، خیلییی هم وقت صرف تزیین سالادمیکردم. انقدر گلهای جورواجور درست میکردم واخرشم درعرض دودقیقه کل سالادکن فیکون میشد😂ولی جدیدا همه هویج وخیاروگوجه وکلم هارو ردیفی ومورب میچینم روی ظرف هم بنظرم شیکتره ودرعرض چند دقیقه اماده میشه. 

اها یه چیز دیگم قبلاها اول کلم وکاهو  روبرگ برگ میکردم وبعدمیشستم وبعد خردمیکردم که نامنظم میشد ولی چندسریه اول خردش میکنم وبعدمیشورمش اینطوری خیلی راحتتره وشستنشون راحتتر.

دیشب که مهمون داشتم خیلی راحت بودم کاراخونه سریع انجام شد یه نوع غذا وسالاد. 

لطفالایک نکنین. 
نمیشه درجه اش و کمتر کنید؟ ماهم روزای اول گرفتیم انقدر سرد بود که میوه داخلش یخ میزد بابام درجه اش ...

نه ربطی به درجش نداره دماش خوبه. ولی مثلا یخچالای دیگه اون تهش خشکه مثل بقیه بدنش ولی این دونار اون تهش دونه های یخه اب میشن دوباره یخ میبندن. محیطش مرطوبه بخاطرهمین چیزای توش زودکپک میزنن. 

لطفالایک نکنین. 
یه ترفند برای پاکسازی پیام های گوشی دارم وقتی اعلان پیام های تبلیغاتی و... برام میاد دیگه گزینه خوان ...

بعضی ها امکانش دارن که برن تو لیست سیاه

اینجوری دیگه از اون شماره پیام نمیاد

من با ذوق زیاد دارم خونه های جدول حدیث جان پر می کنم

فقط به شدت لازم تو گفتگوها مینیمال شم

ایسنتام خیلی کمتر از قبل می رم 

شادی صدام کنید