2777
2789
عنوان

مامانم با من و شوهرم قهر کرده

642 بازدید | 40 پست

ما از تیر عقد کردیم و تصمیم گرفتم جای عروسی گرفتن خونه بخریم. یه خونه هم اجاره کردیم برای زندگی کردن چون اون خونه جاش خوب‌ نبود. با مامانم اینا یه سری از جهازمو خریدم اومدم اینجا که تو یه شهر دیگه‌ست وسایلمو گذاشتیم و مامانم اینا بعد دو روز موندن رفتن. من و شوهرمم از بعدش اومدیم خونه خودمون خوابیدیم با اینکه خونه تکمیل نبود. مامانم که فهمید شب دوتایی اومدیم اینجا خوابیدیم یه دعوایی با من راه انداخت و هرچی از دهنش دراومد بهم گفت. الان ۳ روزه قهریم و من قراره اخر هفته برگردم خونمون ولی نمی‌دونم از ترس مامان بابام چیکار کنم. این چندروزم که اینجام از صبح تا شب دارم گریه می‌کنم. پیش بابام و داداشمم ابرومو برد. الان بگین چیکار کنم جمع شه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میدونید خانواده ها حساسن و داستان میشه یچیزایی‌رو رعایت کنید

اخه من فکر نمی‌کردم کارم اشتباه باشه

خونواده همسرم شب مارو از زیر قران رد کردن فرستادن خونه خودمون یعنی از نظر اونا هم اوکی بوده

اولا گریه نکن چون تاثیری نداره 

دوما خیلی مودبانه با مادرت صحبت کن بگو کسی که اطلاع نداره شب کجا خوابیدم و اونی هم پیشش هستم همسر قانونی منه پس مشکلی پیش نیومده وکارم اشتباه نبوده