2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 83804 بازدید | 3023 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام دوستان که می خونم یکی یکی خروجی های شال وروسری از جلوی چشمم رد میشه خوشبختانه تا حالا پشیمون نشدم از خروج هر کدومشون

در حال حاضر:

سه تا شال مجلسی

یه مینی اسکارف

سه تا شال روزمره ومهمونی

یه کلاه 

دارم.

شادی صدام کنید

یه سوال برام پیش اومده دوست دارم نظرات شما رو هم بشنوم

به نظرتون یه فرد مینیمالیست که خساست داره چه نشونه هایی داره چه رفتارایی داره؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچها نزدیک ده تا شال دارم روسری دوتا داشتم چون نمیپوشم رفت خروج یه شال مشکی رفت خروجی دوتا مقنعه مشکی دارم یکی کافیه یکیش رفت خروج شالام چون با لباسام اکثرا ست هستن فعلا نگهشون داشتم یه دونه کیفم گذاشتم خروجی کیفام تعدادشون شد ۶ تا تا دو سال اینده طرف کیف فروشیا افتابی نمیشم 😅

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
بچها نزدیک ده تا شال دارم روسری دوتا داشتم چون نمیپوشم رفت خروج یه شال مشکی رفت خروجی دوتا مقنعه مشک ...

منم کیف وکفش و دمپایی و چادر مشکی و خونگی و روسری

حالا حالاها نیاز ندارم 

❌لایک❌
چاره ای نیست عزیزم گزارش هواشناسی روببین اگر این هفته بارون نیست بده ببرن بشورن ازاونورم پرده ها روب ...

راستش من برا بچه اولم خیلی سخت میگرفتم رو تمیزی، و خب سختگیری و تذکرهام باعث شد پسرم خیلی زودرنج و حساس بار بیاد،نمیخوام این اشتباه رو برا دخترام بکنم،در عین حال یه قانونایی هم گذاشتم براشون که گاهی رعایت میکنن😄

یه سوال برام پیش اومده دوست دارم نظرات شما رو هم بشنومبه نظرتون یه فرد مینیمالیست که خساست داره چه ن ...

به نظرم مهمترین مشخصه ش با وجود داشتن پول به کیفیت جنس توجه نمیکنه 

دنبال جنس ارزونه 

❌لایک❌
یه سوال برام پیش اومده دوست دارم نظرات شما رو هم بشنومبه نظرتون یه فرد مینیمالیست که خساست داره چه ن ...

خسیس کسی هست که از مایحتاج اولیه هم دریغ می‌کنه 

یعنی نه خوب می‌پوشه نه خوب میخوره نه فکر پوست و مو و سلامتیش باشه ، تفریح نکنه هزینه یه رستوران و کافه رفتن رو از خودش و خانواده ش دریغ کنه 

لوازم آسیب دیده رو تعمیر نکنه ، مناسبت ها هدیه ای نده 

و در کل خسیس جز پول به هیچ قسمتی از زندگی خودش و اطرافیانش فکر نمیکنه

مینیمالیست کسی هست که در حد توان خودش بهترین ها رو میپوشه بهترین ها رو میخوره 

به پوست و مو و سلامتیش اهمیت میده 

به منزل و اراستگی ظاهری و درونیش اهمیت میده 

مینیمالیست برای ارتقا خودش تو شغل و اجتماع هزینه می‌کنه 

به وقتش هدیه میده و به وقتش جشن و مراسمات رو برگزار میکنه

تمام این موارد برای کسانی صدق می‌کنه که به ثبات مالی رسیده باشن اگر کسی هست که هنوز قسط و بدهی داره هنوز در حال تلاش برای رسیدن به یک زندگی نرماله اون آدم اگر نتونه به همه چیز خوب رسیدگی کنه کاملا طبیعیه

ققنوس