بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی اعلان پیام های تبلیغاتی و... برام میاد دیگه گزینه خوانده شد رو نمیزنم اینجوری پر رنگ میمونه بعد یه مدت که خواستم پاکسازی کنم دیگه یکی یکی چک نمیکنم یه راست حذفشون میکنم
من این هفته کم کم کل کابینتاوکمدا رو تمیز کردم و خروجی هاشو دیشب نوشتم امروزم یدونه لباس ورزشی داشتم که برام بلند بود گذاشتم تو این هفته ببرم خیاطی کوتاهش کنم که بتونم ازش استفاده کنم و الکی جامو نگیره
سلام شب همگی بخیر. چندتا نکته میخوام بگم مهمونای من رفتن وخونه تقریباتمیزه چون امروز رفتیم کمک یکی ازدوستام که اسباب کشی دارن نرسیدم کامل تمیزکنم وخسته هستم گذاشتم برای فردا.
درمورد چایسازصحبت کردیم لطفاکسایی که راضین مارکشم بگن تاانتخاب بهتری داشته باشیم
مثلا من یخچالم مارکش دوناره دوقلوعه وبسیارجادار ولی اصلا راضی نیستم ازش محیط داخلش مرطوبه اون ته یخچال یخ داره که عادیه برای این یخچال وبخاطر همین میوه وصیفی جات بیشتر ازیه هفته دووم نمیاره.
موردبعدی اینکه قبلاها مهمون میومد علاوه براینکه دوجورغذاوسالاد وژله میزاشتم وکل روزتوی اشپزخونه بودم، خیلییی هم وقت صرف تزیین سالادمیکردم. انقدر گلهای جورواجور درست میکردم واخرشم درعرض دودقیقه کل سالادکن فیکون میشد😂ولی جدیدا همه هویج وخیاروگوجه وکلم هارو ردیفی ومورب میچینم روی ظرف هم بنظرم شیکتره ودرعرض چند دقیقه اماده میشه.
اها یه چیز دیگم قبلاها اول کلم وکاهو روبرگ برگ میکردم وبعدمیشستم وبعد خردمیکردم که نامنظم میشد ولی چندسریه اول خردش میکنم وبعدمیشورمش اینطوری خیلی راحتتره وشستنشون راحتتر.
دیشب که مهمون داشتم خیلی راحت بودم کاراخونه سریع انجام شد یه نوع غذا وسالاد.
نمیشه درجه اش و کمتر کنید؟ ماهم روزای اول گرفتیم انقدر سرد بود که میوه داخلش یخ میزد بابام درجه اش ...
نه ربطی به درجش نداره دماش خوبه. ولی مثلا یخچالای دیگه اون تهش خشکه مثل بقیه بدنش ولی این دونار اون تهش دونه های یخه اب میشن دوباره یخ میبندن. محیطش مرطوبه بخاطرهمین چیزای توش زودکپک میزنن.