2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 82536 بازدید | 2970 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این دیسی ام که دیروز گرفتم اول اش ذوق کردم بعد انگار بگی نگی یه کم بزرگه منم برای مورد استفاده ام دوتا داشتم عملا موند روی دستم

بعد هدیه به دوست عزیز به لحاظ روانی امادگی خروج اش ندارم

خودش شد یه آیتم اضافه

شادی صدام کنید

@baghche   سلام عزیزم امروز دیدم لایکم کردین خیلی خوشحال شدم 

استارتر یک تاپیک جدید زده و ما اینجا هستیم اگه دوست داشتی بهمون ملحق شو ❤️ 😍 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موشی جان باهاتون موافقم. اتفاقا منم یاد یه خانومی افتادم که کاملا مینیماله و وسایلش کم هستن و به قدر ...

توی کتاب من یک کفشدوزک هستم تو چطور؟افراد رو از نظر نظم به ۵دسته تقسیم کرده و

اینو کامل توضیح داده که بعضی ها ظاهر خونه براشون مهمه ولی باطن خونشون کاملا بهم ریخته ست.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
بعضی نظرات چقدر کمک کننده هستنایده آماده سازی میوه خیلی خوب بودهمسرم خیلی استقبال کردن😍✨

برش های پرتقال و لیمو شیرین رو عرضی بده گلم 

اینجوری بیشتر و راحتتر میشه استفاده کرد

❌لایک❌

دو تا کارت ورودی دانشگاه همسرم با اجازه خودش حذف شد

یه کارت بلیط الکترونیکی اتوبوس حذف شد ۶_۷ سالی میشه که کاربرد نداره

یه کارت متروی مربوط به سال ۹۸ دارم نمیدونم الانم کاربرد داره یا نه لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه اگه کاربرد نداره بندازم بیرون؟؟؟

دو تا کلید خونه قبلی پیشم بود صاحبخونه آشناست میدونم که قفل و عوض نمیکنه میبرم تحویل میدم

بقیه موارد و نداریم

امروز کابینت ادویه و کابینت زیر سینک و جعبه دارو و کشوی مدارک بررسی شد و اضافه‌ها حذف شد

شاید به نظر زیاد بیاد ولی به لطف زندگی مینیمال انباشتگی‌ها انقد کمه که امکان انجام همه اینا تو یه روز وجود داره

در مورد ظرف میوه بزرگ هم بگم که من سرویس کریستالمو بخاطر همین بزرگ بودن اقلامش همون سالای اول فروختم و متناسب با نیازم بصورت جدا جدا خریدم

واسه ساعت رومیزی باتری قلمی میخواستم ولی نیم‌قلم داشتم از همین تاپیک یاد گرفتم فضای خالی رو با ورق آلومینیوم پر کردم و دیگه باتری نخریدم

حالا یچی هم من یادتون بدم اگه تلخی بعد از برش لیموشیرین اذیتتون میکنم یه تیکه از پوسته بالاشو با چاقو برش بزنین و چندتا سوراخ ایجاد کنین و آبش رو بمکین علت تلخ شدن لیمو برخورد تیغه استیل با گوشت لیمو هست

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️کارت عضویت قدیمیکلید وجا کلیدی اضافهبند عینک وعینک اضافه✅️✅️ ...

کلید داریم . تا خونمون فروش بره بعد رد میکنم

عینک همسرم دوتا طبی اضافه داره که گاهی عینک اصلیشون جایی جا بزاره ازشون استفاده میکنه . نمره عینکش تغییر نکرده طی سالها 

چرخ گوشت نخر هم خیلی گرونه هم خیلی بزرگ و دست و پا گیره بجاش یه خرد کن خیلی خوب بهر که قابلیت خرد کر ...

با این خرد کن ها می‌شه نخودی که ۱۲ ساعت خیس خورده رو خرد و چرخ کرد؟

این اکانتم فقط برای آروم شدن ذهنمه💔🌱

بعضی نظرات چقدر کمک کننده هستنایده آماده سازی میوه خیلی خوب بودهمسرم خیلی استقبال کردن😍✨

اینطوری دیگه همه میخورن. حاضر و آماده....

من این ایده رو توی خونه انجام میدم.... یکی از بچه های اینجا گفتن کف جا میوه ای پارچه انداختن و به تعداد کم میوه میگیرن... این خیلی ایده خوبیه....

همه اینجا ایده های جالب و کاربردی دارن

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️کارت عضویت قدیمیکلید وجا کلیدی اضافهبند عینک وعینک اضافه✅️✅️ ...

کارت عضویت ندارم،

کلید و جا کلیدی قدیمی هم قبلا پاکسازی شده

یه عینک آفتابی دارم،و یه عینک طبی ولی فعلا دارم میرم جلسات تست لنز هارد رو ببینم چشمام لنز قبول میکنه و خودم راحتم باهاش یا نه

اگه لنز بزارم که عینکم رو بازم زاپاس مجبورم نگه دار،اگه لنز نزارم عینک جدید میگیرم و قبلی میره خروجی

بند عینک ندارم

نه اخه کلا بزرگهبه نظرم تو این ظرف ها میوه هم که بذاری خیلی سنگین میشهمنم مهمانی تعداد زیاد ندارم تو ...

منم یه ظرف میوه بزرگ دقیقا همین مدلی دارم کریستاله و خیلی سنگینه،ولی چون هدیه مادرشوهرمه و سرویس کامله نمیتونم خروجی بزارم،تو ده سال یبار استفاده کردم

کارت عضویت قدیمی ندارم

کلید و جاکلیدی اضافه ندارم

عینک دوتا دارم که جفتشون انگار قابل تعمیر نیستن ولی اگه ردشون کنم همسرم سراغشون رو میگیره

یه عینک آفتابی هم دارم که میره خروجی

نهال🌱