2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 84825 بازدید | 3071 پست

انروز به همسرم گفتم تنقلات نخره خودم کیک وشیرینی می پزم هر مدلی که دوس داشته باشن

چون سالمه خیالم راحته

ببینم صحبت هام اگه اثر گذار بود بهتون گزارش میدم

واینکه تمرکزمون بذاریم روی سبزیجات وآب

برای مهمانی شنبه دو نوع میوه خریده بودیم که به لطف ققنوس جان امروز تموم شد امروز همسرم مجدد باید بخره

یه داروی بهداشتی  درمانی هم خریده بودم خودم ملزم کردم که حتما تا اخدش استفاده کنم

شادی صدام کنید

دوستان قسمت محفظه نرم کننده لباسشوییم همیشه پر از آب یا نرم کننده می‌مونه... شما این مشکل رو ندارین؟ راه حل چیه؟

جواب سوال های احتمالی:

مایع و نرم کننده به اندازه می‌ریزم

لباسشویی رو پر از لباس و سنگین نمی‌کنم

فشار آب خوبه و پمپ داریم

لباسشویی قدیمی نیست و بعد از یک سال اینجوری شده

🤔

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367408169]دوستان قسمت محفظه نرم کننده لباسشوییم همیشه پر از آب یا نرم کننده می‌مونه... ش ما این مشکل رو ندارین ...[/QUOTلباسشویی منم  یمدت اینجوری شده بود. مایع نرم کنندم که سافتلن بودروعوض کردم واکتیو استفاده میکنم وپودرجرمگیر ریختم داحل تمام محفظه ها روشنش کردم اینجوری جرمگیری شد. چون نرم کننده سافتلن خیلی غلیظه. شمام اگراستفاده میکنین عوضش کنین

لطفالایک نکنین. 
ممنون گلم. پس بوش زیاده تو اپارتمان نمیشه استفاده کرد 🙃

سلام 

منم سالهاس نوره استفاده میکنم😄 اونیکه استفاده میکنم زرنیخ داره ولی بوش خیلی زیاد نیست یعنی در حد خفگی نیست😂

تابستون پنج دقه در و پنجره رو باز میکنم و کولرو میزنم بوش میره،زمستون یکم سختتره

البته ما سرویس بهداشتیمون هواکش داره اصولا بوش تو خونه نمیاد اصلا

راجب روغن مورچه چهد سال قبل مدت زیادی استفاده کردم ولی تاثیری ندیدم، یکی بهم گفت این روغنا تقلبیه ، خب خودم که نمیتونم مورچه بگیرم بپزم روغنش دربیاد،باید از عطاریا بخریم که اونام اصل نیست😄

پاکت هدیه و کلکسیون سکه ندارم ولی دوست دارم چند تا سکه برای هفتسین تهیه کنم. 

کیسه ی اضافه هم فکر کنم دو سه تا داشته باشم که به کارم میاد. 

خروجی: 

یه دستمال اشپزخونه کهنه 

یه شلوارک کوچیک شده و دو شلوار بچه که رنگ و روشون رفته

یه سبد که برای سبزه نگه داشته بودم

یه ظرف بزرگ قند رو بچه ها شکوندند

یه ظرف نگهدارنده ی یخچال، ترک خورد 

یه کارت بانکی همسرم که استفاده نمیکرد و خودم تحت تاثیر تبلیغات براش گرفته بودم دیروز صفر کردم و انداختم 

سه تا کارت بانکی همسرم که تاریخشون چند ساله گذشته و میدونم حوصله نداره بره بانک کارت جدیدشو بگیره

یه سیم کارت و پوکه اش که اضافیه

چند تا کیسه نظم دهنده که خودشون بخشی از بی نظمی شده بودند

چند تا برنامه ی اضافه ی گوشیم رو پاک کردم ولی همچنان پررر از اسکرین شاته. 😬

ممنون عزیز سلامت باشین 🩷‌ بله با یه سری از اسباب بازی هاش اینکارو کردم ولی اینا خیلی بزرگن

با نخ های نامرئی یه گوشه از سقف اویزونش کنید، طوری که به عروسکها آسیب وارد نشه و تو راهتونم نباشه جلوه قشنگی داره 

البته به شرط اینکه تو شب کوچولوتون نترسه 

❌لایک❌