2777
2789
عنوان

گفت با عکست خیلی فرق داری😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 61 پست
اینکه از الان روی هیکلت ایراد میذاره به درد نمیخوره

منم چند ماه پیش رفتم دیت چون پسره همسایه بود از دور منو میدید مثلا

رفتیم دیت گف از نزدیک فرق داری منظورش چی بوده؟😂😑

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

نظر دیگران چیههمین ینفره😐

بهش بگو من همینم که الان داری میبینی تو زندگی هم ادم ممکنه هزار تغییر بکنه چهره و اندامش ممکنه لاغر بشه چاق بشه و هرچیزی بشین با خودت فگراتو بکن اگه منو همینجوری که داری میبینی دوست داری ادامه میدیم اگر نه دنبال ایراد گرفتنی بسلامت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی بهتر شدی یا بدتر؟

خب اینو میخوام بدونم😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

ازیناییه که چربی دوس داره😂

چربی😂

صورتم اونجا گرد تر بود

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

[QUOTE=367405717]پروفایلت یک روزایی ست بود🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️[/QUOTE چی؟نفهمیدم🥲😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

[QUOTE=367405717]پروفایلت یک روزایی ست بود🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️[/QUOTE چی؟نفهمیدم🥲😂

پروفایلت یک روزی ست کرده بودم با کسی😂💔🚶🏻‍♀️

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

پروفایلت یک روزی ست کرده بودم با کسی😂💔🚶🏻‍♀️

اهان:))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)