2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 84824 بازدید | 3071 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارت عضویت ندارم  یه  کارت پرسنلی دارم که تو این ده سال لازم نشده اما تاکید دارن نگه دارین🥰

جا کلیدیم به همراه دوتا کلیدم  دو روز پیش گم شده باید یدونه بخرم و کلیدارو به همسرم سپردم دوباره بدم برام بزنن..

عینک اضافی دو تا دارم که دو روز پیش مشورت خواستم که کجا بدم دوستان راهنمایی کردن 

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️کارت عضویت قدیمیکلید وجا کلیدی اضافهبند عینک وعینک اضافه✅️✅️ ...

یک عینک آفتابی و بند عینک دارم فعلا نگه داشتم چون همیشه بیرون از منزل عینک دارم قبلا یکی تو ماشینم بود یکی تو کیفم چند ماهی هست خودم ماشین ندارم مونده تو کشو 

دو تا جا کلیدی پسرا دارن که دلشون نمیاد وصل کنند به کلیداشون و گذاشتن تو کمدشون

ققنوس
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️کارت عضویت قدیمیکلید وجا کلیدی اضافهبند عینک وعینک اضافه✅️✅️ ...

کلی کلید داشتیم که ماه گذشته با توسل به زور, همسرم جدا کرد گذاشتیم خروجی 😑

یدونه ام جا کلیدی داریم ( طبق تاپیک حاجت روایی سیزده صفر پیارسال خریدم هنوز استفاده نکردم)

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

کارت عضویت و بند عینک ندارم.فکر کنم یکسالی میشه جا کلیدیم خراب شده،دیگ نخریدم دوتا کلیدم توی ی حلقه ساده هست

عینک کلا یدونه دارم

ولی همسرم چندتا کلید اضافه داره نمیزاره خروجی

یه جا میوه ای دارم هدیه است با وسایل پذیرایی ام ست 

ولی خیلی عمق داره برای پذیرایی ازش استفاده نمی کنیم

یه‌کتری استیل بزرگم دارم بلا استفاده

اینا ایتم هایی که براشون بلاتکلیفم

شادی صدام کنید
یه جا میوه ای دارم هدیه است با وسایل پذیرایی ام ست ولی خیلی عمق داره برای پذیرایی ازش استفاده نمی کن ...

من تو یه کلیپ تو اینستا دیدم ته جا میوه ای، یه بشقاب رو برعکس میذاشت که گودی ظرف رو پر کنه و روش میوه می‌چید. امتحان کنین شاید برای ظرف شما هم جواب داد و خوب شد

یه دونه کلید کلی وقته داخل جاکفشیه

نمیدونم برای کجاست

فردا میذارمش خروجی

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
من تو یه کلیپ تو اینستا دیدم ته جا میوه ای، یه بشقاب رو برعکس میذاشت که گودی ظرف رو پر کنه و روش میو ...

نه اخه کلا بزرگه

به نظرم تو این ظرف ها میوه هم که بذاری خیلی سنگین میشه

منم مهمانی تعداد زیاد ندارم تو این ده سال ۳ بار اینجوری مهمون داشتم

شادی صدام کنید
نه اخه کلا بزرگهبه نظرم تو این ظرف ها میوه هم که بذاری خیلی سنگین میشهمنم مهمانی تعداد زیاد ندارم تو ...

تو ذهنم رفت جزو خروجی ها تا کم کم امادگی خروج اش پیدا کنم.

شادی صدام کنید