2777
2789

بلانسبت نی نی سایتیا مردم چرا اینجوری شدن

گریم گرفته ، همین الان رفیق پدرم پشت تلفن اتقدر داد و بیداد میکنه خودشو کشت بنده خدا نزدیکه سکته بکنه ی مرتیکه الدنگ بی رحم از ۸ صبح قراره براش پول بزنه هنوز نزده بدهی داره این بنده خدا زنگ زده به بابام که رابط شونه میگه بهش بگو پولمو بده مَرده بنده خدا الهی بمیرم پشت تلفن دیگه کم مونده بود گریه بکنه دلم براش سوخت

زندگی ی جوری شده که مردای خانواده ام کمرشون خم شده 

خدایا هیچ باباییو شرمنده خانوادش نکن 

خدایا هیچ مادریو شرمنده بچش نکن

خدایا همه گرفتارا مشکلاتشون حل بشه گرفتارای سایت مشکلشون حل بشه

زندگی تو این دنیا دیگه واقعا سخت شده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

تو خیابون میری همه اخمو ان غم دارن ...

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی شرایط سخت شده کاسبی نیست 

اجاره ها رفته بالا چک قسط قرض اصلا از پیرو جون زن مرد همه تو فکرن همه تو دغدغه آینده و اینکه چجوریی ۱بکنن۲ 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

آره دقیقاً اکثراً دلشون شاد نیست و حال بدشون رو  زیر آرایش و لباس رنگارنگ پنهان می کنن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ادم ها دغدغه دارند و مشکل

واقعاااا خدا هیچ کسو گرفتار نکنه