2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 84805 بازدید | 3071 پست
آخه دختر من تازه دو سالش شده قدرت تصمیم گیری نداره که ببینم دوست داره خروج بدم یا نه از اون ورم بیشت ...

تولدش مبارک باشه عزیزم 💕

به نظرم فعلا از اتاقش جمع کن بذار مثلا بالای کمد دیواری 

به مرور زمان یکی یکی براش بیار پایین که جذابیت داشته باشه و باهاش بازی کنه

❌لایک❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیدوا جان یه سوال داشتم ازتون شما که برای کار خونه کمکی میارین چه کارهایی رو بهش میگین اتجام بدن؟من ...

گلم اون کمکی رو واقعا به چشم یه انسانی که اومده کمکت نگاه کن 

به چشم کارگر بهش نگاه نکن 

من خواهر ندارم 

ولی مثه خواهرم باهاش رفتار میکنم و پابه پاش کار میکنم و برای کاری بهش حالت دستور دادن یا امر کردن حرف نمیزنم... 

تو خونه ما کارهایی مثل تمیز کردن شیشه ها و پنجره ها و باغچه و تمیز کردن دیوار و کف حیاط و پارکینگ 

یا اعلاشویی سرویس بهداشتی، تمیز کردن کمد دیواری و کمد رختخوابها و دیوارهای اتاق و هال و پذیرایی،تمیز کردن همه دربها، باز کردن پرده ها برای شستن و بعد نصبشونم کمکم میده

تمیز کردن یخچال و فریزر به صورت اساسی

گاهیم بعضی ظروفم جرم دارن مثل قابلمه های و ظروف رویی

اوناهم برام میسابه

لکه گیری مبل و موکت و فرش ها و... 

اینها رو در طول سال کم کم و نه یکجا، میاد کمکم  

❌لایک❌

به تبعیت از ققنوس جان تا رسیدم خونه اول سه تا میوه پوست کندم حین انجام کارهای خونه با دخترم خوردیم.

سالادم درست کردم که سبزیجات استفاده بشه

پنتری ام نامرتب بود مرتب کردم.

شادی صدام کنید

این وضعیت برنامه هامه،دوست دارم تعدادش رو کمتر کنم ولی نمیشه ، تو هر کدوم یه گروه دارم که واجبه 

شاد برای گروه مدرسه بچه ها

روبیکا کانال باشگاه پسرم ساعت تمرینا و مسابقاتو اونجا میگن

تلگرام کلاسای خودم و کلاس پسرمه

و بقیه هم همینطور

کاش همه گروها و کانالای اطلاع رسانی تو یه برنامه بود، حتی سر زدن به تک تک اینا کلی وقت میگیره...

تازه اینستا رو هفته قبل حذف کردم،سروشم الان🥲

کارت عضویت یدونه برا کتابخونه دارم

جاکلیدی هم یدونه فانتزی دارم

یه جفت کفش دخترم که پاشنه دار بود و مناسب نبود دوتا تاپ خودم و یه تیشرت دخترم که رنگ و روش رفته بود رفتن خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️کارت عضویت قدیمیکلید وجا کلیدی اضافهبند عینک وعینک اضافه✅️✅️ ...

کارت عضویت ندارم 

کلید یدونه بی استفاده داریم که میذارم خروجی

عینک مامانم هم گذاشتم خروجی

بند عینک هم نداریم

گزارش امروز 📝

جعبه مدارک و جعبه ابزار  برسی و نظافت شد✅

یدونه میخ زنگ زده  🗑️

کارنامه بابام و کپی مدرک دیپلمش 😶😅🗑️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️کارت عضویت قدیمیکلید وجا کلیدی اضافهبند عینک وعینک اضافه✅️✅️ ...

کلید و جاسویچی اضافی همسرم چندتا داره. من کاری بهشون ندارم. همشو ریختم تو یه کارتن کوچیک و گذاشتم کنار ابزارش. چندبار هم بهش گفتم اینارو پاکسازی کن ولی هنوز عملی نکرده. فکر کنم خودشم یادش نمیاد کلیدا برا کجاست. جاکلیدی ها هم میگه یادگاری هستن!

خودم یه جاسویچی چوبی دارم که کلیدهای خونمون بهش وصله.

یه دونه جاسویچی هم دارم که بلیط متروی تهرانه و کاربردیه و کلیدهای خونه ی شهرستانم بهش وصله و وقتی میرم سفر با خودم میبرمش

کارت عضویت و عینک و بند عینک ندارم