2777
2789
عنوان

چرا همه چیز عوض شده مردم دیگه اون مردم باصفا قدیم نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 109 پست
راه نجات فقط مستقل شدنه خونه شوهر بری فکر کردیی گل بلبله؟

ادمی که با گریه اینا رو می نویسه صد در صد اینطوری فکر نمیکنه ولی الان هم میگن خواستگار و فلان اگه سنم یکمی بیشتر بشه که دختر خالم ۳۰سالشه از ۲۴سالگی میگن این چرا نمیره فلان من که دیگه بچه خودشونم تو خونه خودشون نمیدونم باید چکار کنم

راه نجات فقط مستقل شدنه خونه شوهر بری فکر کردیی گل بلبله؟

اره بابا اونجا ام بدبختی دیگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه چرا باید پیرمرد ۸۰ ساله بیاد دستفروشی تو هوای سرد

جونامون پیر شدن 

الان جونا به فکر این هستن چجوری درآمد بالاتر ببرن 

هرچقدر پس انداز میکنن بازم نمیرسن

جونا الان امید به ازدواج ندارن 

قبلاً پس انداز میکردم جمع میکردم بتونن زندگی شروع کنن الان از خرج خودشون برنمیان شب می‌خوابن صبح پامیشن ۱۰۰تومن میره رو قیمت ماشین 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
جونامون پیر شدن الان جونا به فکر این هستن چجوری درآمد بالاتر ببرن هرچقدر پس انداز میکنن بازم نمیرسنج ...

الان مرد ۵۰ ساله قدرت ماشین خریدن نداره بعدا پسر جوون میره خواستگاری میگن باید ماشین و خونه داشته باشس

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ادمی که با گریه اینا رو می نویسه صد در صد اینطوری فکر نمیکنه ولی الان هم میگن خواستگار و فلان اگه سن ...

اشکال نداره بذار بگن. 

شما فرزند اون خانواده هستی و اونها شما رو به دنیا آوردن. 

ازدواج که الکی نیست. 

ازدواج زیر 20 سالگی واقعا میتونه شرایط رو سخت تر کنه. 

همچنین ازدواج با هر کسی هم درست نیست ، باید شناخت و آگاهی وجود داشته باشه.

ادمی که با گریه اینا رو می نویسه صد در صد اینطوری فکر نمیکنه ولی الان هم میگن خواستگار و فلان اگه سن ...

واقعا نمیدونم چی بگم ولی هیچکی از بی شوهری نمرده 

ولی بدون شوهر پدر برادر تا ی جایی خوبن 

تو به هیچکدوم اینا نمیتونی تکیه کنی 

ولی مستقل بشی میتونی برای پشتت دیوار بخری برای تکیه کردن. محتاج شوهر نمیشی بهم پول بده لباس بخرم پول بده فلان و بذار آدم های درست بیان سمتت 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
اره بابا اونجا ام بدبختی دیگه

دوست من دبیرستان ول کرد شوهر کرد تو ۱۷سالگی 

که نه من نمی‌خوام ادامه بدم درس چیه و فلان رسم زود شوهر کردن داشتن ازدواج کرد چند وقت پیش حرف می‌زدیم پشیمون بود بدجورررررر می‌گفت اصلا تا ۲۵سالگی حرف ازدواج نزن 

اون یکی دوستم ۱۷سالگی ازدواج کرد ۱۸سالگی طلاق گرفت 

و.......

نمیتونم بگم شناسایی میشماره

اگر دوست داری حتی میتونی بری تربیت معلم. 

من خودم دقیق شرایطش رو نمیدونم ، باید بپرسی. 

حتما تاپیک بزن و از خانم ها بپرس. 

ازدواج یعنی مسئولیت. 

شما اگر به جایی برسی و بعد ازدواج کنی ، به نظر من بهتره. 

فرض کن یک خانم معلم بشی یا هر شغل دیگه ای که خودت دوست داری بهش برسی ، بعد ازدواج کنی. 

به نظر من اینطوری بهتره. 

الان مرد ۵۰ ساله قدرت ماشین خریدن نداره بعدا پسر جوون میره خواستگاری میگن باید ماشین و خونه داشته با ...

من اون روز به دوستم میگفتم تو مجردی میشه جمع کرد خونه ماشین خرید ولی بری تو زندگی خیلی سخته 

الان پسره تنهاس خرجی نداره از ۱۵تومن حقوق می‌تونه ۱۰تومن پس انداز کنه ازدواج کنه دختره ام خرج داره نمیشه کلا صاحب خونه شد 

همین منظورمه دیگهاون پاکی دلا از بین رفته به مرور زمان

بله درسته 

دیروز داشتیم یه فیلمی میدیدیم

با اون کسی که میدیدم میگفتن فلان شخصیت فیلمه چه شخصیت خوبی داره، کاش آدم دور و برش از اینجور آدمها باشه

بهش گفتم چرا اینو به خودمون نمیگیم هیچ‌وقت؟ چرا نمیگیم خوب من بشم اون آدمی که انقدر خوب باشه، من بشم اونی که کذشت داره، هرکسی اینو به خودش بگه‌ و اینطور فکر کنه واقعا خیلی عوض میشه همه چیز

واقعا همیشه اینو به خودم میگم، میگم بیین چقدر گذشت داری تو زندگیت به خاطر خدا؟

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

چه مهارتی دوست داری؟ نظر من اینه ی مهارت یاد بگیر غیر از درس با همون ذخیره نگه دار برو کار کن بعد ازدواج کن