2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 76522 بازدید | 2788 پست
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کابل اضافه یا خراب✅️✅️✅️خودم که ندارم تو کمد همسرم نگاه کردم نبودحالا نمی دونم ...

کابل اضافه یا خراب نداریم دوتا شارژر داریم فقط 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم یادتوم باشه میگفتم کار بازسازی خونه داشتیم خدا رو شکر کاراش تموم شد .و من چند روز مشغول تمیزکاریش بودم خدا روشکر از پارسال که امروز درست یکسال میشه با اینجا آشنا شدم انقد کارم سبک بود وسایل اضافی نداشتم برا مرتب کردنش .کف رو سفید کابینت سفید و دیوار رنگ سفید ولی سرامیک سرویس بهداشتی رو به رنگ طوسی گرفتیم هر کی میاد از رنگ سرویس کیف میکنه دیگه زود زود لکه آب رو نشون نمیده .در این میان یه کم هم خروجی دادم و یه کم دیگه سبکتر شدم ..

خوشحالم که دارمتون😘

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کابل اضافه یا خراب✅️✅️✅️خودم که ندارم تو کمد همسرم نگاه کردم نبودحالا نمی دونم ...

یدونه کابل اضافه مامانم داره فقط

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

کاملا موافقم👌👌رنگ مبلام سبز کله غازیه با این که رنگش تیره اس ولی بازم همیشه باید مواظب باشم کثیف ن ...

برای منم سبزه ولی خداروشکر راحتم باهاشون همیشه تمیز بنظر میان.فقط هراز گاهی شامپو فرش میکشم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

به سختی😁

دختر من ۲سالشه و سرگرمیش توی خونه بازی با ظرفای پلاستیکی و بیرون ریختن کابینت هاست.توپ بازی و اینکه بشینه روی ملافه ما بکشیمش رو خیلی دوست داره.یا اینکه بشینه توی کامیون داداشش و ما هلش بدیم.

یکم پیش هم آخرین شیرش رو خورد و خوابید.🥹

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿