2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 80376 بازدید | 2903 پست
دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

شادی عزیز. حقیقتش با بچه کار سخت هست ولی بنظرم اولویت بگذار خودت و دخترت. هرکاری که حالت رو خوب میکنه انجام بده و بعد هم دخترت....حالا از بین کتاب خوندن و تمیز کاری خودتون کم کم اولویتتون پیدا میکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

شادی جان دختر من ۲۱ ماهه ست

راستش من به این نتیجه رسیدم با بچه انقدری نمیشه همه جای خونه کاملا تمیز و مرتب باشه چون دائم در حال ریخت و پاشه پس تصمیم گرفتم زیاد سخت نگیرم چون فقط خودمو خسته میکردم.

من صبحا سعی میکنم زودتر از دخترم بیدار شم و تو اون یکی دوساعت کارای مورد علاقمو انجام بدم مثل فیلم دیدن و بافتنی و... 

در مورد تمیز کاری خونه مثلا توی جارو کردن و اینا خودشم یکم باهام همکاری میکنه. اگر برات مقدوره یه جاروی اسباب بازی براش بخر و بهش بگو بیا خونه رو باهم جارو کنیم یا موقع گردگیری یه پارچه تمیز بده دستش بگو بیا خونه رو باهم تمیز کنیم. ظرفا هم وقتی تازه بیدار شده و با خودش مشغوله سعی میکنم بشورم. نماز هم بعد ازظهرا وقتی خوابه میخونم شبا هم همسرم خونه ست. البته وقتی دخترم بیدار باشه و همسرم نباشه هم همون روش قبلی رو پیاده میکنم و یه چادر و مهر میدم دستش میگم بیا با هم نماز بخونیم😁

بعد از ظهر هم باز حدود یه ساعت میخوابه که تو اون بازم میتونم هرکاری که دوست دارم انجام بدم یا کارهای خونه رو.

آها اینم یادم رفت روی فلش چند تا برنامه کودک ریختم که وقتایی که کارم گیره و دخترم هم بی حوصله ست میذارم با اونا سرگرم بشه تا کارمو انجام بدم.

نهال🌱

آها اینم یادم رفت بگم که با بچه کوچیک نمیشه واقعا هم ورزش کنید هم کتاب بخونید هم خونتون تمیز و مرتب باشه هم به کارای بچه رسیدگی کنید اینطوری فقط خودتون خسته تر میشید.

من خودم یه تایمی سعی میکردم همه این کار هارو انجام بدم و نتیجه ش این بود که از یه ساعتی به بعد هیچ انرژی ای برام نمیموند که با همسر و دخترم وقت بگذرونم و کلی هم نا امید میشدم که چرا نمیتونم همه این کارهارو همزمان پیش ببرم. سعی کنید فقط یک یا دوتا کار رو در کنار خونه داری و بچه داری انجام بدید🤍

نهال🌱

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کابل اضافه یا خراب✅️✅️✅️خودم که ندارم تو کمد همسرم نگاه کردم نبودحالا نمی دونم ...

سه تا داریم یکیش مال همسرمه که نمیدونم مال کدوم وسیله ست

یکی مال ام پی تری پلیره که به نظرم با ام پی تری باید بره خروجی

یکی مال یه تبلت قدیمیه که اونم به نظرم با تبلتش باید بره خروجی

باید ببینم همسرم با خروجی دادنشون موافقت میکنه یا نه

نهال🌱

سلام به دوستان گلم 

منم دیروز بالاخره ننوی دخترم که بعد از طهرها توش میخوابید رو جمع کردم و جاش استند گل رو که جاش تنگ بود آوردم گذاشتم . گلها و استند رو با دختر کوچولوم تمیز کردیم . یه تعویض گلدون توی تراس داشتم . بعدشم جارو کشیدم اثری از خاک نمونه. 

صبحم زودتر از دخترم بیدار شدم و یه سری تایپ برای مدرسه دخترم داشتم که کمی انجام دادم . 

درباره کابل‌های اضافه همیشه با همسرم مشکل داشتم من میگفتم بریز دور اونم برمی‌داشت می‌برد شرکت الانم میبره مغازه اش . کلا با خروجی دادن مشکل داره ولی من کار خودمو می کنم حداقل خونه خرت و پرت جمع نمیشه . 

یدونه جارو نپتون قبلا از خونه مامان بزرگم آورده بودم ولی امتحان کردم جنسش خوب نبود گذاشتم خروجی

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

🗑خروجی های خونه مادرم....یه هفته که خونه اش هستیم

و  کم کم دارم وسایلایکه نیازش نیست و یا کهنه شدن رو از خونه اش 

بیرون میکنم

📌جارونپتون دوتا داشت یکیش کهنه بودانداختم🗑

📌پادری پلاستیکه بد رنگ کهنه🗑

📌دیگ گیر و پارچه های لباسی که بعنوان گردگیر بودن🤐🗑

📌چنتا تقویم که بخاطر طرحشون بعنوان پوستر بود به دیوار🗑

📌کلی لوازم ارایشی همه تموم شده مال قرن پیش🗑

📌جا جورابی که عمرشو کرده و ۲۰سال قدمتش بود🗑

📌جا ادویه هایی که ترک داشت ولاکی بودن🗑

📌کت و مانتو و روسری هایی که ۷ساله مادرم خوشش نیامده نو موندن ولی از دلسوزی مال نداده به کسی 🫠🗑

📌کشک ساب وزیر دیگی چوبی کهنه 🗑

📌دمپایی کهنه و پاره مردانه و زنانه 🗑

📌اسکاج کهنه ۶تایی که جمع کرده بود تو نایلون 😑🗑

میگه برای سرویس ها خوبه....تو هر سرویسیم یه دونه داره خوبه که

فعلا اینا یادم بود ... اینا برای۸سال پیش بودن همه فسیل شدن 🥲

مثبت اندیش😇

کشوی لباس خونگی مامان و بابام برسی و نظافت شد☑️ 

خروجی 🗑️ 

یدونه شال گردن که استفاده نمیکرد

یدونه لباس زیر بابام
یک جفت جوراب مردونه خیلی بلند بود استفاده نمیکردن
دو جفت دستکش مردونه
(اینا یواشکی رفت خروجی)
دو تا سوزن

از کشوی مادرمم نمیتونم چیزی بذارم خروجی🤦🏻‍♀️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

🗑خروجی های خونه مادرم....یه هفته که خونه اش هستیمو کم کم دارم وسایلایکه نیازش نیست و یا کهنه شدن ر ...

لوازم ارایشی قرن پیش😂😂😂

خیلی پیامتون با مزه بود.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم