2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 71288 بازدید | 2622 پست
منم ندارم... یک زمانی خونه پدری داشتیم....اما بچه ها یک زمانی گوشی قاتی کرد دیگه هیچ شماره ای از دوس ...

این اتفاق برای من افتاده 

مهم نبوده 

چون میگفتم من هنوز هستم 

اون کسانی که شماره شون رو لازم دارمم هنوز هستن 

باز دوباره یا جا میدیدمشون شماره رو ازشون میگرفتم 

❌لایک❌
ورودی امروز:گل پنیرک(فقط همین فصل استفاده میشه خیلی کم خریدم)یه شانه پلاستیکی تاشو برا پسرم(معلمش گف ...

عزیزدلم گل پنیرک اگه تو زمستون  با ابجوش و نبات استفاده کنی برای گلو درد و سرما خوردگی خوبه 

تو تابستون با شکر درست کنی طبع خنکی داره و برای جلوگیری از گرمازدگی مناسبه گلم ❤

❌لایک❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

وقتایی که قراره جاروبرقی بکشم،دخترم بدو بدو میاد باید اولش یکی دو دقیقه اون جارو بکشه بعد بده ب من،بعدش میره بازی میکنه خودش تا من کارم تموم بشه

خب با بچه سخته..ولی خب من هرکاری بخوام انجام بدم قبلش دخترم و سرگرم میکنم بعد میرم سراغ کارم،یا کارتون براش میزارم یا اسباب بازی هاشو میارم 

البته نا گفته نماند هرکاری بخوام بکنم دخترمم باید انجام بده😂دارم گردگیری میکنم میره دستمال برمیداره میاد..کارمو بیشتر میکنه ولی خب من چون خونه دارم درطول روز وقت زیادی دارم

البته دختر من ۲و سال نیمشه و تنهایی بازی میکنه،دختر شما هنوز کوچیکه فکر نکنم تنهایی بازی کنه

منم دوس دارم خونه همش اتو کشیده باشه،جوری که انگار کسی خونه نیس،ولی خب با بچه نمیشه و ب خودم سخت میگذره بیشتر

دوستای عزیزم دختر من ۱۸ ماهشهاگه براتون مقدوره میشه بگید با بچه کوچیک چطوری به کاداتون می رسید؟چقدر ...

شادی جان،پسر کوچیک من دقیقا با دختر شما هم سن هستن

همه مشکلاتی که شما دچارشین منم دارم.

وقتی نماز میخوندم انقدر میومد مهر رو برمیداشت فرار میکردن یا جلوی روم مینشست گریه میکرد،یا پسر بزرگم میاد جلوم هزززززار بار صدام میکنه مامان مامان مامان  از نماز خوندن زده شدم😣

من قبل بچه هام کیک میپختم کارای هنری میکردم،الان همه شو کنار گذاشتم.

فقط میتونم خونه رو تمیز کنم.برای اینکه وقتم بیخودی هدر نره کتاب میخونم.اونم انقدر میان جلوم صدام میزنن یا هی ازم میخوام اب ببرم خوراکی ببرم یا کتابو از دستم میندازن،فقط🤏انقدر مونده کتاب خوندن رو هم تعطیل کنم.

من البته پدرمادرم نزدیکم نیستن کمک ندارم،دوتا هم بچه دارم خیلی کارام محدود شده

شما اگر کسی کمکت میکنه هفته ای ۲ ساعت هم  شده بچه تونو بسپارین بهش کارای مورد علاقه تونو انجام بدین،باز همینم بستگی به اطرافیانتون داره چقدر با شما همکاری کنن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

پسرمن یکماه بزرگتره شادی جان تمیزی خونه باچنگ ودندونه😂پذیرایی همیشه بهم ریختش وکار این اقاکوچولوعه. اتفاقاچندروز پیش که واکسنشو زدیم ونتونست خونروبهم بریزه تنها روزی بود که خونه 24ساعت مرتب موند. بچه توی این سن اوج شلوغیشه وعملا نمیشه صددرصد به همه کارارسید

لطفالایک نکنین. 

من خیلی پازل درست کردن رو دوست دارم. اینجا پازلی ندارم تو فکر خریدش بودم. متوجه شدم که کتابخونه ساختمون پازل امانت میده. خیلی خوشحال شدم چون الان دارم از ساختنش لذت میبرم نگران نگهداری بعدشم نیستم. خواستم یادآوری کنم واسه دوستان کتابخونمون که یه سر به کتابخونه محله تون بزنین. 

به به موفق باشی ❤️ 😍واقعا بهترین روش زندگیهامروز راجع به این موضوع با کامانم غیر مستقیم حرف زدم . ت ...

ممنونم❤️

دقیقا. من این نکته رو موقع خریدم در نظر میگیرم. از خودم میپرسم آیا وقت نگهداری و تمیز نگه داشتن این وسیله رو دارم یا نه. با همین سوال از خریدن ایر فرایر و تستر منصرف شدم😁

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کابل اضافه یا خراب✅️✅️✅️خودم که ندارم تو کمد همسرم نگاه کردم نبودحالا نمی دونم ...

کابل اضافه نداریم‌ کابل شارژ همسرم خراب شده که باید بذارم خروجی و یکی جایگزین بشه 

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️کابل اضافه یا خراب✅️✅️✅️خودم که ندارم تو کمد همسرم نگاه کردم نبودحالا نمی دونم ...

ما فکر کنم یکی دوتا داشته باشیم تو وسلای همسرم که جمع کردم تو کمده،دست من نیست وگرنه میرفتن خروجی