2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1152 پست
به چی اخه حسادت کنم؟😐همه جوره از من پایین تره والا

حسادت از تک تک کلماتت مشخصه❤️

شما براش تولد گرفتین خانواده اشو دعوت نکردین اوناهم برای دخترشون تولد گرفتن شمارو دعوت نکردن

دوما شما از اینکه تو دوران عقد زن و شوهری میرن میگردن هم حسادت میکنین وگرنه صبح ۶ بلند میشد ناهار و بار میزاشت تا شما بیای میل کنی میشد عروس نسبتا خوب که میگفتی انقدر خوبی کردین مدیونتونه.....

شعور ما میگه خاتواده دور هم باشنو کسی رو نپیچونیم ولی از الان مطابق شعور خودشون رفتار میکنم

شما که خانواده دختر و دعوت نکردی چرا به زور میخوای بری تولدی که خانواده اش گرفتن..

لزومی نداره همیشه باهاشون باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عذر میخوام شما مگه خرج خونه مامانتو میدیک تصمیم بگیری کی شام بیاد اونجا یا نه

ایشون انتظار داره عروس بپزه بشوره و از شش صبح منتظر خواهرشوهرش و توله هاش باشه انگار خونه بابای اینه برادرشم پسر اون خونست 

خیر ولی مادر من بدون همسر گناهی نکرده که کلفتی اینارو کنه و اخرشم بی احترامی ببینه غصه بخورهمن واسم ...

خیلی سلیطه داری رفتار میکنی

ارامشتو حفظ کن دوران عقدشونه دوست دارند باهم خوش باشند

و مطمئن باش اخرهفته ها همیشه قیافه شمارو دیدن

درضمن فقط مادرشما نیست، مادر برادرتونم هست

انقدر حسادت نکن ،حسودیت شده چون برادرت با زنش خوشه

انتظار داری برادرت ۲۴ ساعتی چشم براهت باشه

درضمن به این رفتار ادامه بدی خودت از چشم برادرت میوفتی چشم باز میکنی میبینی از دار دنیا سالها منتظری داداشت زنگ بزنه حالتو بپرسه یا بچه هاش سالی یه بار صدات کنند عمه...

تو از الان در خونه مادرتو بروی داداشت ببندی موقع تقسیم ارث و میراث هم داداشت میندازتت بیرون

سعی کن حرمتا رو نگه داری

اقا من یه مادر شوهرم هرچی فکر میکنم کار بدی نکردن خب دوست داشتن اولین تولدشونو این شکلی بگیرن اگه خ ...

اونام حق ندارن مادرشوهر و کلفت خودشون حساب کنن برن عشق وحالشون جای دیگ ۴ بعدازظهز تشریف بیارن برای ناهار

هرجاهستن همونجا ناهارشونم کوفت کنن

قرار نیست شمااینجوری هستی همه این مدلی باشن بعضیا براشون مهمه ک اسکل فرض نشن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
الله و اکبر از اینهمه کاربر بی منطق که به استارتر میگن تو حسودی و رفتار داداش و زن داداش هیچ مشکلی ن ...

شورش رو در اوردن دیگه هرچیزی می خونن بدون منطق میگن حق با عروسه حق با عروسه

اقا من یه مادر شوهرم هرچی فکر میکنم کار بدی نکردن خب دوست داشتن اولین تولدشونو این شکلی بگیرن اگه خ ...

شما نمونهی انسانی هستی که خوشحالی فرزندشون مهم و دوس دارین با صلح و عشق فرزندانتون زندگی کنن

فکر میکنی تولد همسرت دعوت نکنی چی میشه ؟ هیچ کم کم دودش تو چشم خودتون میره و دیگه وقتی برن سرزندگیشو ...

دقیقا بعدا برن سرخونه زندگیشون برادرش درم بروی این باز نکنه فردا تاپیک میزنه تنها داداشم درخونه شو به روم بسته

شورش رو در اوردن دیگه هرچیزی می خونن بدون منطق میگن حق با عروسه حق با عروسه

چرت و پرت تو نی نی سایت زیاده من نگران اون ادمای خامی هستم که منبع فکریشون از اینجا تغذیه بشه و فردا روزی بخوان همینا رو تو زندگی خودشون پیاده کنن 

حالا همینا زن داداششون کوچک ترین حرکتی بزنه بلوا میکنن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
هر چی خوندم دیدم کار بدی نکردن تولد دخترشون بوده براش جشن گرفتن از شما باید اجازه میگرفتن؟؟؟ یعنی ان ...

اره کاش زودتر ببره این دختر معصوم رو 

ماهم خوشحال میشیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا بعدا برن سرخونه زندگیشون برادرش درم بروی این باز نکنه فردا تاپیک میزنه تنها داداشم درخونه شو ب ...

همین الان برادر ما مارو آدم حساب نکرده

پس برای ما اهمیتی نداره 

برن هرجا که خوشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خیلی سلیطه داری رفتار میکنیارامشتو حفظ کن دوران عقدشونه دوست دارند باهم خوش باشندو مطمئن باش اخرهفته ...

شما چیزی نمیدونی حداقل میتونی همینا که گفتم رو خوب بخونی که

اولا که همین الانم سال تا سال نه زنگ میزنه نه محبتی داره 

دوما اتفافا به مادرم هم گفت بابام مرده ارثمو میخوام خونتو بفروش پول میخوام

سوما بنده هیچ دخالتی نکردم و نادرم خودش استوریشو دیده و زنگ زد ودرددل کرد

چهارما من هیچ اقدامی نکردم نه صحبتی با اون عروس وبرادر بی معرفت کردم نه قراره بکنم

انشالله همیشه خوش باشن فقط دیگه قرار نیست تو خوشی ماهم سهمی داشته باشن 

دقیقا بعدا برن سرخونه زندگیشون برادرش درم بروی این باز نکنه فردا تاپیک میزنه تنها داداشم درخونه شو ب ...

نه ما منتطریم اینا بدبخت بشن 

فقط شماها خوبید