2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 33293 بازدید | 536 پست
دوست عزیزروز جمعه گفته نهار میام همه منتظر اونا بودیمشما مهمون میاد میری بیرون ما اینجوری نیستیم

حالا اگه ناهارو میذاشت مادرت.. میرفت بیرون

شک نکن داداش و زنداداشت قهر میکردن ک بهمون بی محلی شده

زندگیتون پر از عشق
دوست عزیزروز جمعه گفته نهار میام همه منتظر اونا بودیمشما مهمون میاد میری بیرون ما اینجوری نیستیم

بهشون زنگ نزدین که چرا دیر اومدن؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما در سال چند بار با خانواده شوهرت میری گردش؟ تو تولداتون چقدر نقش دارن؟ من عروس شما رو نمیشناسم شا ...

حداقل سالی یکبار سفر 

همه تولدهارو کیک کوچیک میگیریم کنارهم 

با ابنکه باهاشون خوب نیستم بااینکه شهر دیگه هستن 

شما متن رو بخون

گفتم اینا حتی خبر هم ندادن که کجا میرن گردش که مادر من تکلیف خودشو بدونه

گفتم که خودمم نیخواستم بگم مامانم بیاد بریم نهار بیرون و لغو کردم گفتم دورهم باشیم

همه به احترام اینکه دورهم باشیم توخونه موندیم

ولی اینا دراین حد هم ارزش نذاشتن فکر کردن حتما مادر من با چادر پشت در نشسته 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بهشون زنگ نزدین که چرا دیر اومدن؟

ساعت دو زنگ زده بود گفتن بخورید نهار رو ما میایم

نگفتن کجا رفتن ماهم دخالت نکردیم 

بعد یک هفته فهمیدیم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ساعت دو زنگ زده بود گفتن بخورید نهار رو ما میایمنگفتن کجا رفتن ماهم دخالت نکردیم بعد یک هفته فهمیدیم

شما بیشتر از این ناراحتی کا نگفتن کجا رفتن؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
جفتشون بی شعورن به یک اندازه فقط بگید چیکار کنم باهاشون

شما اصلا کاری به کارشون نداشته باش دفعه بعدم تولدش هیچ کاری نکنین،اصلا لازم به واکنش نیست و دیگه واسش کاریم نکن عادی باش نه محبت الکی نه دیگه بروش بایر که بفهمه ناراحت شدین و بهتون برخورده انگار اصلا واستون مهم نبوده که نگفتن بهتون ،رفت و آمد الانشم ولش کنین مگه قراره چقد طول بکشه ارزش بحث و دلخوری نداره بزارین این مدتم بگذره

شما بیشتر از این ناراحتی کا نگفتن کجا رفتن؟

از اینکه پیچوندن 

پنهان کاری کردن دروغ گفتن 

و اینکه یه جوری رفتار میکنن انگار اونجا هتله

مادر منم خدمتکارشون 

از اینکه جبران محبت نمیکنن وفقط توقع دارن

از اینکه برادر من یکساله پدرم فوت شده و نمیدونه اگر یکبار هم مادرشو با خودش ببره دعای خیرش باعث برکتش میشه 

از اینکه مادرم ناراحت بود جیگرم سوخت بهش گفتم مامان فدای سرت غصه نخور خودم برنامه پیچینم میریم رستوران وسفر

انشالله خداکمکم کنه خودم میبرمش گردش 

هرچند بنده خدا همیشه دست به جیبه و مستقله 

شما اصلا کاری به کارشون نداشته باش دفعه بعدم تولدش هیچ کاری نکنین،اصلا لازم به واکنش نیست و دیگه واس ...

نه کاری که عمرا کنیم

بارها ثابت کرده بی لیاقته

از اینکه پیچوندن پنهان کاری کردن دروغ گفتن و اینکه یه جوری رفتار میکنن انگار اونجا هتلهمادر منم خدمت ...

خدا بهت ارامش بده 

خدا بهت ارامش بده

شما فقط دعا کن جور بشه اینا برن سرخونه وزندگیشون

انشالله انقدر خوش باشن دیگه سمت ما نیان 

ما راحت بشیم 

الله و اکبر از اینهمه کاربر بی منطق که به استارتر میگن تو حسودی و رفتار داداش و زن داداش هیچ مشکلی نداشته! 

قطع به یقین خودشون از این سری رفتار ها نامحترمانه رو با خانواده همسرشون دارن 

ایشون اگه به زن داداش حسادت میکرد که خودش براش تولد نمیگرفت 

یه سریا فکر میکنن عروس فرشته منزه و عاری از ناپاکیه خانواده شوهر هم دیو سه سر 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
الله و اکبر از اینهمه کاربر بی منطق که به استارتر میگن تو حسودی و رفتار داداش و زن داداش هیچ مشکلی ن ...

دقیقا دلیلش همینه 

اینا خودشون هم همین رفتارها رو دارن

نمیخوان توذهنشون مقصر باشن 

شما فقط دعا کن جور بشه اینا برن سرخونه وزندگیشونانشالله انقدر خوش باشن دیگه سمت ما نیان ما راحت بشیم

ان شاءالله خدا کمکشون کنه هرچه زودتر برن سرخونه زندگیشون 

بقچه جان کاملا متوجهم چی میگی 

ناراحتیتون رو درک میکنم 

از این جمعه دیگه اجازه ندید فکر کنن میان هتل و سرویس با خدمات کامل در اختیارشونه 

همون جمعه صبح برید دنبال مادرتون بگید مادرم نیاز به تفریح داره تو این سن 

مخصوصا اینکه میگید پدرتون هم فوت شدن و مادر تنها هستن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

هر چی خوندم دیدم کار بدی نکردن تولد دخترشون بوده براش جشن گرفتن از شما باید اجازه میگرفتن؟؟؟ یعنی انقدر ناهار خوردن خونه شما به چشمتون میاد؟؟؟ عقد هستن باید خوشی کنن، به برادرت لگو هر چه زودتر اون دختر طفل معصوم رو ببره سر خونه زندگی خودش تا ناهار خونه خودش بخوره،  ای کاش یه کم مناعت طبع داشته باشیم