2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
دقیقا ببین ماهم اولین مسافرتمون رفتیم شمال با خانواده همکارای شوهرم خداروشکر من خواهرشوهر ندارم بجاش ...

عجب ادمیه😂😂😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ببین ماهم اولین مسافرتمون رفتیم شمال با خانواده همکارای شوهرم خداروشکر من خواهرشوهر ندارم بجاش ...

من نه سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم هنوز هم مادرشوهرش توقع داره هرجا مسافرت میریم ببریمش یعنی یه جا نبریم برگردیم بفهمه شروع می‌کنه ناراحتی کردن که من مادرت بودم باید منو هم میبردی حالا بجز شوهر من چهارتا بچه دیگه هم داره از اونا ازاین توقعات ندارن شانس منه بدبخته

ولی عزیزم من کاملا بی طرفانه به قضیه نگاه کردم .

به نظرم کار بدی از سمت برادر و عروستون رخ نداده واقعا .

احتمال میدم کلا نسبت بهشون حساس شدین و کوچکترین کارهاشون رفته روی مختون .

سعی کنید خودتون رو اذیت نکنید .

اونا جوونن . خامن .

نمی‌دونن ممکنه کارهاشون کسی رو ناراحت کنه .  بذارید خوش باشن . شماها به عنوان بزرگتر و آدمای باتجربه تر ، سعی کنید اشتباهاتشون رو نبینید .

دوران اینا هم میگذره و همه چی عادی میشه براشون .

پس خودتون رو آنقدر اذیت نکنید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم این مشکل شماس کار اشتباهی نکرده 

نمیدونم از چی ناراحتین یا برای چی پرون اگه ناهار اومدن اونجا شاید مسیرشون بوده برنامه چیده بودن تا اون ساعت بیرون باشن ساعت ۴ رسیدن اومدن خونه یه چیزی خوردن تو فکر کن برعکسش باشه چیکار میکردی 

بعدم شاید خانوادش با شما معذبن اونا یه تدارکی دیدن 

مگه نمیگی قبلترش شما براش تولد گرفتید اصلا شاید کار شما باعث شده خانوادش اینکارو بکنن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

ولی چقدر ذات بعضیا جنسش خراب بود 

به نظر من که هیچ کار اشتباهی نکردن فقط بهتر بود با وحود شناختی که از شما داشتن ناهار رو هم بیرون میخورد 

حالا مطمئنم عروستون هم نمی اومد شما بیرون نمی رفتید من خودم خواهر شوهرم چرا فکر میکنید بیشتر از برادرتون حقی به گردن خانواده دارید شما با این رفتارا و عکس العمل نشون دادن و خبر چینی ها بیشتر باعث  ناراحتی مادرتون می شید اگه واقعا مادرتون رو دوست دارید باید سعی کنید رابطه برادرتون و خانومش با مادرتون خوب باشه من هر موقع ببینم مادرم از یه رفتار زنداداشم ناراحته سریع توجیح میکنم و میگم الان نسل فرق کرده و خوبی هاشو بزرگ میکنم  و نمیزارم مسئله کش پیدا کنه و حق هیچ دخالتی به خودم نمیدم همون قدر که مادر شماست مادر برادرتون هم هست من خودم بهشخصه هیچ دخالتی تو روابط برادر ومادرم نمیکنم .هر چقدر برای  شوهر شما زحمت کشیدن به همون اندازه برای عروس هم یاید عزت بزارن. من جوری با عروسمون رفتار میکنم که دوست دارم با همسرم رفتار بشه . وواقعا ازش مشکرم و دوستش دارم که برادرمو هدفمند کرد الان اگه نبود همین برادرم باید میرفت رفیق بازی به جای تفریح با خانومش خیال ما هم راحته .

برادرتون هم که همه گفتن مقصره به نظرم مادرت خیلی خوب تربیتش کرده و میدونه چطور به زنش عشق بده و دهن لق نباشه 

تا حرفای عروس نشنونم نمیگم حق باشماس،

به درک گلم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
باید حرفای اون پسرو خانومش هم شنید حتما اینا قبلا یه حرکتی زدن ک اونا پنهون کاری کردن

توی روابط خانواده همسر همیشه همیشه پنهان کاری نتیجه عکس میده اگر آدم از اول رک باشه همه حد و حدودشون رو رعایت میکنن، صداقت همیشه جواب میده مگر اینکه خود طرف اهل دروغگویی باشه

سلام بقچه قشنگم خوووبی 😍 

پیامت رو تو صفحه اول خوندم ، عزیزم علت حرکتشون رو نپرسیدی ؟ ببین مثلا من خودم خانواده همسرم خیلی ازارم دادند از روز خواستگاری تا الان ، خون به جیگرم کردند ، هیچ جایی دلم نمیخواد باشند کنارم .

اما اگه واقعا همیشه براش خوب بودید و کم نزاشتید چرا باید این کارا رو کنه ؟ 

نهایت اینکه یه توضیح میداد داداش و میگفت ک میخوایم فردا بریم با خانواده همسرم برای تولد ، امروزم ک با شما بودیم و خب نیومدند خونه مامان ک اذیت بشند ... 

به نظرم علت رو جویا شو قشنگم 

ولی چقدر ذات بعضیا جنسش خراب بود به نظر من که هیچ کار اشتباهی نکردن فقط بهتر بود با وحود شناختی که ا ...

چه خواهرشوهر خوبی هستی

افرین

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
آفرین دقیقا اینایی که اینجوری میگن بعدا نوبت خودشون بشه همه چی اوکیه زنداداشم من وداداشم دوران عقد ه ...

خب طفلی برادرت هم میخاستم دل مادرت بدست بیاره هم روش نمی‌شده خیلی بمونه  واقعا درک این خیلی سخت نیست

زن داداش و داداش اسی صبح دعوت بودن احتمالا نمیخاستن دل اینارو بشکنن گفتن دیر میایم بجای بگن کنسل

خب مگه چیه

والا من مادرم یبار بنده خدا کلی غذا پخته بود ما یادمون رفته بود رفته بودیم غذا خورده بودیم بیرون بیچاره گفت چه خوب که بیرون بودین فدا سرتون شما روزای خوبتونه لذت ببرین.ازین قابلمه های غذا زیاد پخت میشه و همیشه هست.....

یه چیز جالب یادم اومد

همین خواهرشوهرم که الان مث اسی غر میزنه و میگه چرا آخر هفته ها میان و ما مث گارسون هستیم.یادمه من تو دوران عقد که بودم خواهرشوهرم  میگفت منم ازدواج کنم اولا فقط،میام خونه مامانم نهار و شام تا شوهرم بتونه پولهاشو جمع کنه

ولی سختش بود ما میرفتیم.

الانم غر میزنه که ما مگه کلفتیم مادرم نمیتونه مادرم پیره

والا هر وقت میریم خواهرشوهرم یه گوشه لم داده تکون نمیخوره مادرشوهرم سینی سنگین و بلند میکنه توش پر میوه و اینا من دلم رحم میاد پامیشم خودم پذیرایی میکنم اون فکر مادرش نیس

اون حسوده دوست داره مادرش فقط برا خودش باشه و کار کنه.

وگرنه تو دختر خونه ایی باید همه کار کنی به مادرت فشار نیاد اگه راست میگی

مگه خونه های ماها میان مث کوزت کار نمیکنیم؟اونم ماهی یبار میخاد عروس و دعوت کنه و پذیرایی کنه 

کلا یعنی از نظر شما حق با عروسه مگر خلافش ثابت بشه😁

تو دوران نامزدی کلا ادم آوارس معلوم نیس کدوم ور باید بره،الان خودتو بذار جای اون عروس ی تولد ساده باخوادش چیش بده، از قبل هم خبر دادن واسه ناهار نمیان دقیقا کجای کارشون اشتباه؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈