2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر دیگ ازدواج کرده خب باید اولویتش همسرش باشه

اولویت اره ولی نه اینکه به مادرش دروغ بگه 

دروغ دیگه اولویت نیست

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
عزیزم حق با توعه کاملااینام ک بهت بدو بیراه گفتن رو توجه نکن یهو رفتن تو فاز خانواده شوهر خودشون احس ...

دقیقا ....اینا هم که از عروس دفاع میکنن ....همشون مادمازل خانم هایه مفت خوری هستن که ناراحت شدن

عزیز شما ازینکه اونا میرن تفریح ناراحتین؟خب زن و شوهرت دیگه شما با شوهرت نمیری؟همه جا مادرشوهرت هست؟ ...

بابا آی کیو هاتون پایینه ها

حداقل تامیک رو بخونید بعد نظر بدید

مشکل ما اینه چرا خوشگدرونی هاشون تنهایی یا فقط با خانواده خانومشه اونم یواشکی وپنهانی 

فقط زحمت هاش برای مادر ماست 

حالا همه میگن به توچه

خب مادر من خودش شاکیه! 

اینکه انقدر حال نمیکنه با ما خب کلا نیاد اونجا 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چی میگی اخه حسادت به چیمن تولد خودم همسرم منو برد کیش اخه به ردستا رفتن یکی حسادت کنم؟مادر من به قدر ...

عزیزم حالا ک میدونی شما سر تری و مادرتون نمی‌رفت پس حرص چیو میخوری؟

ما آدما باید یاد بگیریم از هم توقع نداشته باشیم اینجوری زندگی راحتتره

متقابلا شما هم اینجور مراسمات دعوتشون نکن.

اره من نفرت دارم ازش خداروشکر برات عجیبه این یعنی ندیدی برادر بد باشه

اخه اینی ک تو تعریف میکنی بددد نیست اوکی شاید برات یه عنصر بی خاصیت باشه ک سودی واست نداشته و نداره ولی بد نیست به خدا بد ندیدی اگه خوب نبوده برات ضرر و ازاری هم نرسونده بهت

چکار میکنن و دعا نویسشون کیه که ک شوهرارو میکشونن سمت خودشون

دقیقا واقعا چیکار میکنن طرف قید مادرشو میزنه و طرفشونه😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
همینو بگو به خدا من و شوهرم 2سال عقد بودیم چه مادرم چه مادرشوهرم خدا هردوشون رو خیر بده چه قشنگ مثل ...

دقیقا منم یه خواهرشوهر دارم ازینکه بریم خونشون نهار شام زورش میگیره یعنی ماه میره میاد مادرشوهر من یه دعوت نمیکنه فقط،توقع داره من زنگ بزنم بگم شما بیاین‌

یا آخر هفته ها ناراحت میشه بریم سر بزنیم. دوست داره بره بیرون دور دور

اصلا براش مهم نیست یک ماهم نریم یه لقمه نهار فک میکنه چی هست الان تحفست که بزارن جلومون  منم خب سرد سردم تقصیر خودشونه منم پامو دیگه نمیزارم با در و دیوار رابطه برقرار کنن

من نمیدونم این همه حسادت خواهرشوهرا از کجا میاد یه نهار خوردن رو نمیتونن ببینن

عزیزم حالا ک میدونی شما سر تری و مادرتون نمی‌رفت پس حرص چیو میخوری؟ما آدما باید یاد بگیریم از هم توق ...

اره دیگه اخرهفته تولد داریم دعوت نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا منم یه خواهرشوهر دارم ازینکه بریم خونشون نهار شام زورش میگیره یعنی ماه میره میاد مادرشوهر من ی ...

چه خوب 

کاش اینم سرد سرد بشه بهش بربخوره🤣

ولی متاسفانه به روی خودش هم نمیاره

دقیقا ....اینا هم که از عروس دفاع میکنن ....همشون مادمازل خانم هایه مفت خوری هستن که ناراحت شدن

ما از عروس دفاع نکردیم از برادره دفاع کردیم ک سر سفره بابای خودشم میشینه خواهرخودش بهش میگه مفت خور... گوش کن سر سفره پدر مادر خودش