2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
اینقدرم نگو مااا برای خانوم داداشم تولد گرفتیم؟ تو خونه تو تولد گرفتن؟ از جیب تو هزینه کردن؟ خونه با ...

اره از جیب ما بود چون من کیک گرفتم من کادو گرفتم

مامانم هم شام درست کرد 

منم سرم گرم زندگیمه شما نگران من نباش به قدر کافی مشعله دارم اما این هم بخشی از زندگی ما بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بنده خدا مامانش 2روز در هفته از پسرش و خانوم عقدیش میزبانی میکنه این خودشو کشته خب خونه بابای ...

همینو بگو 

اصلا مادرش ناراحت باشه اصلا غذا نمیپزه یا به پسرش میگه زنتو نیار اینجا فقط می‌خواد این دوران نامزدی رو از بینی عروس دربیاره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اگه داداش تو ک پسر خونوادس اویزونه تو همکه دخترشونی اویزونی خجالت بکش زن اون داداشته زنشم اگه اویزون ...

مادر من خودش،شاکیه خودش زنگ زده بامن درددل کرده 

کسی که فقط میاد میخوره میره بله اویزونه 

کسی که تفریحاتش یواشکیه فقط مثل هتل میاد برای غذا بله اویزونه 

نمیدونم چرا شما به خودت گرفتی فقط

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگه داداش تو ک پسر خونوادس اویزونه تو همکه دخترشونی اویزونی خجالت بکش زن اون داداشته زنشم اگه اویزون ...

منظورش از اویزونی اومدنو موندن نیست منظورش زحمتیه که هردفه مادرش متقبل میشه خانواده که باشن یه سفره میندازن یه کته برنج میخورن ولی میزبانی برای یه غریبه فرق داره مادر سن وسال دار باید دوساعت پای گاز مجلسی درست کنه به بهترین نحو ابروداری بچشو بکنه حالا اونکه عروس نخاسته مادرشوهرشو تولدش  دعوت کنه یه بحث دیگس 

اره از جیب ما بود چون من کیک گرفتم من کادو گرفتممامانم هم شام درست کرد منم سرم گرم زندگیمه شما نگران ...

اشکالتو اینم هست که بی محلی میبینی و یادت میره 

ببین کسی که عزت نفس داره قید هر کسی که بهش بی احترامی میکنه رو میزنه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
در مورد هتل هم کسی که برا پسرش زن میگیره همینه تا عقدن همینه شرایط بلاخره اینجا ایرانه ،پسر و دختر خ ...

همینو بگو به خدا من و شوهرم 2سال عقد بودیم چه مادرم چه مادرشوهرم خدا هردوشون رو خیر بده چه قشنگ مثل دختر و پسر خودشون رفتار میکردن باهامون اگر دیر سر میزدیم حتی ابراز دلتنگی میکردن اصلا هم بابت اینکه میزبان میشدن گله نمیکردن من موندم چرا این خانوم اینقدر زورش میگیره... 

عزیزم ما سال اول که عقد بود داداشمم با میوه و شام و کیک و بادکنک به صورت سوپرایز رفتیم خونه عروسمون ...

عزیزم اینا اصن نگفتن همچین مراسمی بوده که خونواده پسر پاشن برن! 

بیچاره ها خودشون واسه دختر روز تولدش تو خونه تولد گرفتن بعد تازه فهمیدن یه هفته قبل اینطوری رفتن بیرون و بدون اینکه به اينا بگن مراسم تولد گرفتن واسش 

این بی احترامی نیس پس چیه 

تا صفحه ۱۲ خوندم....

..حق کاملا با شماست که ناراحت بشی از دست داداش و زنداداشت....

.

.

ب مامان ت بسپار که یه چند دفعه که قراره اون مفت خور بیاد برای شام یا نهار...بهشون بگه که بله بیایید ....ولی مامانت زودتر از اومدن اونا از خونه بره بیرون....غذا هم آماده نکنه براشون.....هر بار یه بهانه ای بیاره

همینو بگو اصلا مادرش ناراحت باشه اصلا غذا نمیپزه یا به پسرش میگه زنتو نیار اینجا فقط می‌خواد این دور ...

من اصلا هیچی به خود عروسمون نگفتم که🤣 میخواستم ادیتش کنم نمیومدم اینجا که🤣

میرفتم به خودش وبرادرم میگفتم 

اره از جیب ما بود چون من کیک گرفتم من کادو گرفتممامانم هم شام درست کرد منم سرم گرم زندگیمه شما نگران ...

واقعاحق دارین،اینام که میگن مگه چیه وفلان ازهمون قشر زن داداشتن،این جورادماخودخواهن

۷۵.۹۲۸۰