2777
2789
عنوان

امروز تو مهد کودک دخترم از پله ها افتاده بود نتونستم برم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
بنظرم حرفای بهتری هم میتونستی بزنیاجازه میدادی بچه احساسش بروز بده

خب باید یاد بگیره قوی باشه 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

ینی معلما اجازه دارن ناخن کاشت کنن اونم قرمز؟؟؟؟؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اونکه صورتیه 😐😐😐اونم طبیعی و کوتاه

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بنظرت برا مدرسه بچه نیس معلومه همچین بلایی سرش میاد

مهد کودک میره 😐😐😐

معلم های استخدامی نه

ایشون فکر کنم ازادن

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

شعار نده الویت بچه خودته حالا نتونستی بذی عیب نداره خودتو سرزنش نکن ولی اینا رو. نگو

عزیزم من مسئولم شعار نیست اونام بچه یکی هستند

زوده براش مادر

چرا زوده ؟؟؟ بشینه گریه کنه که وای از پله افتادم ؟

کاش اون قسمت کلی بلا کشیدم رو بهش نمیگفتی، مدیر چقد نامرد بوده، حالا رفتی دنبالش حسابی چلوندیش؟

اره رفتیم ناهار خوردیم 

2810