2777
2789
عنوان

امروز تو مهد کودک دخترم از پله ها افتاده بود نتونستم برم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 53 پست
عزیزم من مسئولم شعار نیست اونام بچه یکی هستند

کلا شعاری هست مدل ات و کمالگرایی از مدل حرف زدنت با دخترت و این حرفایی ک میگی مشخصه، میدونم قوی هستی مسئولیت پذیری با وجدانی نمیخاد لاب لای حرفات مدام بگی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اون لحظه این و گفتی دخترتم آروم شده شکر خدا 

ولی هیچ وقت به بچه 5 ساله نگو من بدبختی کشیدم  ک بخواد ب تو ترحم کنه 

یا نزار کسی ترس و تو صورتت ببینه 

بچه رو کمال طلب بار نیارید بزار احساساتش و نشون بده همه آدما ممکنه از چیزی بترسن و این بد نیست اصلا مخصوصا بر دختر بچه 

اینجور مواقع فقط باید همدلی کرد 

میدونم دردت گرفته .میدونم ترسیدی و دوست داری الان کنارت باشم .منم  میام پیشت بعد n ساعت 

انشالله همیشه سالم و سلامت کنار هم باشین عزیزم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اونکه صورتیه 😐😐😐اونم طبیعی و کوتاه

خدایی میذارن؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کلا شعاری هست مدل ات و کمالگرایی از مدل حرف زدنت با دخترت و این حرفایی ک میگی مشخصه، میدونم قوی هستی ...

وا چه ربطی داشت گفتی من بودم میرفتم گفتم من مسئولم مثل شما نیستم ول کنم برم مجبورم وظیفم رو انجام بدم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

خدایی میذارن؟

اره بابا 🙄😐 سختگیری خیلی کمتر شده دوست من هم معلمه از سال ۱۴۰۰ ناخناش کاشت بود 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بنظرم حرفای بهتری هم میتونستی بزنیاجازه میدادی بچه احساسش بروز بده

اتفاقا خیلی خوب حرف زد 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
چرا زوده ؟؟؟ بشینه گریه کنه که وای از پله افتادم ؟

آره عزیزم

ا چقر نباش، چه اشکالی داره واسه افتادن گریه کنه؟ دختره پنج سالشه انقد سفت و سخت نگیر نذار احساس شو سرکوب کنه 

شعار نده الویت بچه خودته حالا نتونستی بذی عیب نداره خودتو سرزنش نکن ولی اینا رو. نگو

راست میگه گلم🫡

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
آره عزیزم ا چقر نباش، چه اشکالی داره واسه افتادن گریه کنه؟ دختره پنج سالشه انقد سفت و سخت نگیر نذار ...

نباید انقدر بترسه که 

از الان تو مغز بچه بکنی که من خیلی سختی کشیدم اجازه ندی اونم احساسش بروز بده آره خیلی خوبه😒

حالا شما علنا همون کلمه سختی خیلی رفته تو مغزت!؟ من همه این رفتارام طبق رفتارای مشاور کودکان بود 

وا چه ربطی داشت گفتی من بودم میرفتم گفتم من مسئولم مثل شما نیستم ول کنم برم مجبورم وظیفم رو انجام بد ...

بازم شعار، شل کن عزیز

منم شاغلم یه مسئولیت مهم دارم اونم با دوتا بچه 

معلم 😐

حق میدم نمیشد ول کنی کلاس رو.. 

ولی با این حرفا فقط باعث میشی بچه وقتی بزرگ میشه عقده بشه روی دلش گریه کردن. یا هم چیزی بشه سرش بهت نمیگه که ضعیف خطابش نکنی! ادامه نده این روند رو گل گریه کردن روش بدن انسانه برای بهتر تحمل کردن درد و بیرون ریختن احساسات 

https://daigo.ir/secret/4475326302
2810