2777
2789
عنوان

اونایی که رژیمن بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 48 پست
واقعا زود گذشت ، تازه یکماه آخرشم هیچ حساب نیست همش کار خونه تکونی و .... ماهی چقدر کم میکنی؟

آره 

خونه تکونیشو بگوووو 

سر دو هفته  دوباره خونه بهم میریزه 

انگار نه انگار همه چی رو مرتب کردی😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خونه تکونیشو بگوووو سر دو هفته دوباره خونه بهم میریزه انگار نه انگار همه چی رو مرتب کردی😂😂😂

من هرچی مرتب کنم بچم پشت سرم میریزه به هم ، پارسال یه وضعی داشتم تمام خونه ریخته بود به هم داغون شدم ، امسال میخوام زودتر شروع کنم اِن شا الله 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کم خوری مثلا چطوری ؟ البته معذرت میخوام میپرسم

غذام کمه

همه چی میخورم 

برنج یه کفگیر

خورش ۳ قاشق

بیشتر شبها فقط مرغ کبابی یا تخم کرغ آبپز

کنار غذام هم حتما سبزی یا کاهو یا ماست یا خیارشور یا قارچ خام

تنقلات و کیک و شربت و نوشابه و کلا چیزهایی که خاصیت نداره

نمیخورم

اون ماه دو کیلو این ماه نرفتم رو ترازو... چون پریود نامنظم دارم منتظرم بشم بعد وزن کنم

خیلی خوبه ، موفق باشی عزیزم همچنان ادامه بده تا وزن دلخواهت 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کالری شماری با فیتو میکنم و اپ lose weight هم برای ورزش

من با کلم پیچ ، ورزشم خودم تو خونه پیاده روی و طناب میزنم 

غذام کمههمه چی میخورم برنج یه کفگیرخورش ۳ قاشقبیشتر شبها فقط مرغ کبابی یا تخم کرغ آبپزکنار غذام هم ح ...

منم شکر و قند   کیک و بیسکویت حذف کردم کامل ، خیلی ام عالیه مثلا قند که حذف میکنی تازه بدنت جون میگیره اگر یه میوه بخوری مزه اصلیش حالیت میشه و در کنارش برنج ۶ قاشق خورشت کم ، نون دوتا کف دست و روغنم کم میریزم غذا . هله هوله ام اصلد نمیرم مغازه بخرم 

منم شکر و قند کیک و بیسکویت حذف کردم کامل ، خیلی ام عالیه مثلا قند که حذف میکنی تازه بدنت جون میگی ...

کلا 

هر چی که خاصیت نداره

نخوریم لاغر میشیم

من با چاییم قندو نقل میخورم 

جایی هم برم 

شیرینی باشه ، یه دونع میخورم

زیاد به خودم سخت نمیگیرم که از رژیم خسته بشم

2810