2777
2789
عنوان

از درس خوندن تنفر دارم

52 بازدید | 6 پست

اینجوری نیست که نخوام درس بخونم چرا دلم میخواد 

اما نمیدونم واقعا چی میخوام از زندگیم من حتی خودمو نمیتونم تصور کنم در آینده قراره چیکار کنم اونقدر اوضاع خیطه که هیچ کاری نمیتونم کنم حتی نمیتونم درس نخونم درس خوندن مثل قدیما حالمو اوکی نمیکنه شاید به خاطر این باشه که از وقتی اومدم دبیرستان نمرات خوبی نگرفتم هیچ چیزی بهم انگیزه نمیده که بخوام تشنه اون درس خوندن بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقته ورزش نکردم دلم یه پایه میخواد باهاش برم تنهایی حالمو خوب نمیکنه

متاسفم عزیزم

شاید نتونی پایه پیدا کنی

اونوقت شش سال دیگه که افسرده هستی و گم وقی دنبال علت می گردی به این مرسی 

اووووه دنیا چقد گوه بود یه پایه جلو راه من نذاشت نرفتم ورزش

عشقم خودت باید بری باشگاه بری تو حال خوب 

تا ادمای حال خوب دورتو بگیرن 

کدوم شهری؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
متاسفم عزیزمشاید نتونی پایه پیدا کنیاونوقت شش سال دیگه که افسرده هستی و گم وقی دنبال علت می گردی به ...

خب شاید ولی الان واقعا افسرده شدم

توی شهر نیستم توی یه روستای کوچیکم بچه یودم انگیزه ذاشتم تو سن ۱۰ سالگی میرفتم شهر حتی ماشین گیر نیومدنم به جون میخریدم میرفتم کلاس زبان چون خوشم میومد کلا باشگاهم الانم نمیتونم برم پس باید فقط خودم ورزش کنم 

خب شاید ولی الان واقعا افسرده شدمتوی شهر نیستم توی یه روستای کوچیکم بچه یودم انگیزه ذاشتم تو سن ۱۰ س ...

وای خوش به حالت دعا کن منم بتونم برم یه روستای خوش اب و هوا خیلی دلم هوای تمیز می خواد 

این کانالو ببین 

سرچ کن دانشگاه

بعد دست اورد بچه هایی که دانشگاه خوب قبول شدن بخون 

اگه سوالی داشتی می تونم بهت جواب بدم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وای خوش به حالت دعا کن منم بتونم برم یه روستای خوش اب و هوا خیلی دلم هوای تمیز می خواد این کانالو بب ...

امیدوارم بتونی حتی یه ویلا خوشگلم بخری زندگی کنی روستا

باشه سرچش میکنم

میدونی قبلا ها انگیزه زیادی داشتم حتی تا نهمم حتی مدرسع خوب شهرمونم قبول شدم انگیزم این بود برم مدرسه خوب و از یکی که درسش خوب بود مث اون معدل بالا بگیرم اما الان نمیدونم چرا میخونم اصلا درسای راحتو حوصلم نمیاد