2777
2789
عنوان

اونایی که رژیمن بیاین دور هم باشیم

381 بازدید | 48 پست

سلام خانمای خوشگل 

تا عید ۴ ماه مونده هواستون باشه ورزش و رژیم ادامه بدید تا خوش هیکل بشیم همگی اِن شا الله 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

با اجازه استارتر میشه بیاین تاپیک اخرم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی و کم خوردن کالری شماری و رژیم نمیتونم

همونم عالیه موفق باشی، ماهی چقدر کم میکنی؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کم خوری و سالم خوریورزش ۳ روز در هفتهچه زود داره عید میاااااد واااای🤕همین چند وقت پیش عید ۴۰۳ رو تب ...

واقعا زود گذشت ، تازه یکماه آخرشم هیچ حساب نیست همش کار خونه تکونی و .... 

ماهی چقدر کم میکنی؟ 

۴ سال پیش ۲۲ کیلو کم کردم با کالری شمار ولی با بارداری مجدد ۱۵ کیلوش برگشت حالا میخوام کم کنم ولی ار ...

چرا ؟ الان ک مامان یه نی نی قشنگ هستی ، بیشتر باید انرژی داشته باشی ، شاد باشی مامان ِ زیبا 😍 بیا کالری شماری کن 

زوود میای پایین 

۴ سال پیش ۲۲ کیلو کم کردم با کالری شمار ولی با بارداری مجدد ۱۵ کیلوش برگشت حالا میخوام کم کنم ولی ار ...

عزیزم حتما کالری شماری کن دوباره حیف نیست ؟ حتما انجامش بده تا دوباره لاغر بشی ، 

میشنوم یکی دینقدر کم کرده انگیزه میگیرم ، تو چه مدت ۲۲ کیلو کم کردی؟ 

من هفته ای نیم کیلو کم میکنمبه همون هم راضیم استپ وزنی نکنمحالم خوب باشه بتونم به امید خدا ادامه بدم

خیلی خوبه عزیزم ، برای استپ هم میگن یهو باید ورزشت زیاد کنی یه روز و کم بخوری تا شوک وارد بشه از استپ دربیای 

2810