2777
2789
عنوان

باهم فکری بگیم چطوری به شوهرم بگم بهت پول نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 45 پست
پس احتمالا طمع به پولت داره شاید بزاره بانک

که دروغ بگه ن اصلا همچنین ادمی نیست

میترسم بخره باز نتونهههه خرج ماشین هم بیوفته گردنممم

که حس میکنم همیطورم میشهه اخر سری میفروشه همون وزن طلا میخره برام 

همسرم درامدش کممن اصلا کار ب این چیزا ندارم۸۰ درصد مواقع خرج‌خونه با منهمین امروز ۱۲ میلیون بدهی داش ...

قانع شدم. زن محکمی هستی آفرین .بهترین تصمیم بگیر 

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع خرید خونه به بابام ۳۰ گرم طلا دادم دوماه پیش ۲۰ تومن دو روز پیش مامانم باهام بحث کرد تهش گفت تو خونه منی پول تو وجود نداره همش مال ماست اینجا خونه کیه من پس پول من پول من نکن در حالی ک من پدرم درآمده برای جمع کردن اونا از اون موقع فهمیدم جیب آدما خیلی فرق داره باهم پس من چیزی رو انجام میدم که به نام من بشه 

یه سوال اگه اون سیصد مال شما نبود و مال خودش بود و سود میکرد، از اون سود شما سهمی داشتی یا نه؟

نمیدونم. راستش درامدم اونقدر خوب هست که هیچ وقت نشد که من چشم بهش باشه

موقع خرید خونه به بابام ۳۰ گرم طلا دادم دوماه پیش ۲۰ تومن دو روز پیش مامانم باهام بحث کرد تهش گفت تو ...

واقعا هم همین پول هر کی حاصل تلااااش و زحمت خود اون فرد هست

خیلیا هس میگن جیب تو و شوهرت داره؟؟؟؟ خب وقتی من جر خوردم تا اون پول اوک بشه بله جیب منو اون داره مگه زن وظیفه داره در قبال شوهر

نمیدونم. راستش درامدم اونقدر خوب هست که هیچ وقت نشد که من چشم بهش باشه

خب پس نزن زیرش! فوقش ضرر می‌کنه و دیگه توقعی نداره شما روی حرف اون ریسک کنی! هرچند حالا هم قرض کرده و نگفته شریک بشیم

باشایدمیشه زندگی کرد؟سعی کن تشویقش کنی حمایتش کنی وبفهمه وبدونه یه کوه پشتشه اونوقت ببین چکا میکنه و ...

مشکل من چیزایی که گفنی نیست… کاملا احساسی جواب دادی .. 

همسرم ۳۰۰م رو میده به ماشین 

از‌کجا میاره که یکم به ماشین برسه بهترش کنه بفروشه ؟ باز پای من میاد وسط که پول بدم و این فکرمو بهم‌میریزه… 

واقعا هم همین پول هر کی حاصل تلااااش و زحمت خود اون فرد هستخیلیا هس میگن جیب تو و شوهرت داره؟؟؟؟ خب ...

بله جیب ها خیلی متفاوت من این همه کمک کردم خونه به نامم شد؟؟ ماشین زدن به نامم؟؟ نه تهشم تو دعوا گفت مال ماست ناراحتی بسلامت 

۷ صبح میرم ۹ شب برمی‌گردم کمک و بار خانواده رو دوش کنه بعد به من ۳۰۰ تومن کادو تولد میدن اما به اون بچه گوشی آیفون

بله جیب ها خیلی متفاوت من این همه کمک کردم خونه به نامم شد؟؟ ماشین زدن به نامم؟؟ نه تهشم تو دعوا گفت ...

عزیزم اگه نمیتونی مدیریت بکنی پولی که بدست میاری برای خودت باشه سرکار نرو چقد ساده ای

عزیزم اگه نمیتونی مدیریت بکنی پولی که بدست میاری برای خودت باشه سرکار نرو چقد ساده ای

نه دیگه بعد اون دعوا هیچی ندادم پشت دستمو داغ کردم همرو میدم طلا اگه بشه می‌خوام شریکی خونه بگیرم سه دونگ سه دونگ

نه دیگه بعد اون دعوا هیچی ندادم پشت دستمو داغ کردم همرو میدم طلا اگه بشه می‌خوام شریکی خونه بگیرم سه ...

با کسی شریک نشو 

شاید حاضر نشه بفروشه

اگر شریک خوب بود خداوند شریک میگرفت 

کاربری دست دو نفره
2810