2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست
ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...

نمیدونم بقیه چکار میکردن اما اگر توو شرایطه تو بودم طرفه حقو میگرفتم که لینجا حق با جاریه بیچارته.. امیدوارم ناراحت نشی ولی خانواده شوهرت مشکل دارن کاشکی درست زندگی میکردن.. حقه یه نفر رو این دنیا بخورن.. اون دنیاشونو میخوان چکار کنن ..ولی ای کاش پاک میکردی که نبینن تو فرستادی چون زندگی خودتم این وسط مهمه.. البته کاریه که شده پا پس نکش و محکم بایست... اگرم شوهرت خیلی ناراحته بره جلو ننه باباشو بگیره .. همچین میگه خیانت بگو برو خجالت بکش ینی الان اگر منم توو این شرایط قرار میگرفتم همین نامردیو در حقه منم میکردی؟؟؟؟اگر آره که علاوه بر خائن بودن یه نامرده به تمام معناییییییی که توو هر دو عالم لِنگه نداری....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشداینجا ووییس فرستاد اینقدر حرف داشتم که بزنم..بگو ماسه تاجاریم هرستامون بدیم فقط ننه وبابای ت ...

چه اندرزهای حکیمانه ای! واقعا ادم باید بخاطر جاری جلو شوهرش دربیاد!!! البته کلا نرمال نیستن اگر راست باشه ولی اینکه بخاطر یک عدد جاری هر چی میخوای به شوهر بگی دیگه واقعا عجیبه. اون خانم خودش پدرومادر و کسو کار داره . باد میاد این باید کلاه خودشو محکم بگیره. و فرستادن فیلم کاملا اشتباه اونا میتونن ازین شکایت کنن یک مدرک رسمی بوده حق نداشته بفرسته بابا اعتماد کرده رمزشو به اینم داده

هر چند خیلی وقایع هالیودی بود ... چی بگم والله نی نی سایته دیگه🙌

هرچند خودم مثل خودتم 

ولی تو عاقل تر باش

جوش‌ کسی رو نزن

فردا می بینی تو همچین شرایطی اصلا پشتت نیست دق می‌کنی

با شوهرت خوب باش همون برات میمونه 

جاری و ...رو بیخیال 

زندگی تو سر این قضیه خراب می‌کنی نکن عزیزم نکن اشتباهات منو تکرار نکن 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
نه بابامامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک ک ...

وای بعضیا هیچوقت از لحاظه عقلیو شخصیتی رشد نمیکنن کاش آدما انقد شعور پیدا کنن که بفهمن وقتی با کسی قهر میکنن دلیلی نداره انتظار و توقع داشته باشن که دور و بریاشونم با اون شخص قطعه رابطه کنن...عجب آدم‌های بی درک و منطقی هستن...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دوستانی که میگید تحصیلات شعور نمیاره! مگه دانشگاهی توو دنیا ادعا کرده که من موجب با شعور شدن کسی میش ...

عزیزم ما داریم تو نظام آموزش و پرورش درس میخونیم یعنی هم باید آموزش ببینیم هم تربیت بشیم که متاسفانه سیستم ماها دچار مشکله و فقط با نمره طرف کار دارن.وگرنه همه جای دنیا اول سعی میکنن بچه هارو تربیت کنن اجتماعی کنن بعد بهشون درس هم یاد بدن.مگه درس خوندن فقط مشق نوشتنه.

ولی ازین همه داستان که تعریف کردی من اخرش ندونستم چرا تیتر زدی پدر شوهرم افتاد به جون جاریم😳🙄 الان گویا مشکل شما اینه که فیلم کتک کاریو فرستادی به جاریت و آب هم قطع شده؟! اگر واقعیت بود اون چیزیو تیتر میکردی که ذهنتو درگیر کرده دیگه 

حالا گذشته ارینا اگر این تاپیک واقعیتم داشته باشه پزشک قانونی جای کبودی را مینویسه ولی باید شاهد بیاری یا مدرک محکمه پسند به گفتت ازونا دو تا خانم فقط بوده و یه بچه که تازه فامیل نسبیشم بوده که شهادتش قبول نیست 

اگر بخواد دیه بگیره و مهریه و طلاق و حضانت بچشو با این فیلم بگیره حسابت با کرام الکاتبینه  جانم...

ولی ازین همه داستان که تعریف کردی من اخرش ندونستم چرا تیتر زدی پدر شوهرم افتاد به جون جاریم😳🙄 الان ...

بخوادد با این فیلم دیه و حضانت و مهریه هم بگیرخ حقشخ نوش جونش

مشکلش چیه؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

هرچند خودم مثل خودتم ولی تو عاقل تر باشجوش‌ کسی رو نزنفردا می بینی تو همچین شرایطی اصلا پشتت نیست دق ...

آره باید همینکارو‌کنم‌

درست میگی

اگه من بودم با این خانواده جرات نمیکردم فیلمی بفرستم و موضع اعلام کنم آروم می‌نشینم تماشااشتباه کردی ...

اینقد که عروسا ترسیدن و جرعت نکردن اینا فک کردن مهمن و پررو شدن دیگه

عزیزم ما داریم تو نظام آموزش و پرورش درس میخونیم یعنی هم باید آموزش ببینیم هم تربیت بشیم که متاسفانه ...

اولا که آموزش و پرورش با دانشگاه فرق داره 

دوم اینکه وقتی خود سیستم آموزشی جایی ادعا نکرده که من شعور یاد میدم، چرا ازش همچین انتظاری هست؟! 

من کاری با درست و غلط بودن سیستم ندارم، اما این جمله که درس و تحصیلات شعور نمیاره از ریشه مشکل داره 

حالا بنظرتون من سفت بزنم و بگم خوب کردم؟چیکار کنم شوهرم آشتی کنهمیخوام بی اهمیت جلوه بدم کارمواینم ب ...

قوم و الظالمین اینا هستن.... واییییییی بخدا جدا کردنه زن و شوهر از هم ...طلاقققققققق گرفتن....عرشه خدا رو میلرزونه.. اینا چه دلی دارن که اینجوری باعثه طلاق میشن و از آشتی کردنه زنو شوهر بیزارن... وای خدایا اینا آخرت میخوان چی جواب بدن الله اکبر...