2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست
برادر همسرم بهش گفته من اوایل ازدواج بخاطر خانوم تو با زنم دعوام میشد حالا زنت چرا پشت مارو خالی کرد ...

واقعا حیف ازون زن. نمیشناسمشا ولی هر جوووور که هست حیف که زن همچین آدمی شده

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا حیف ازون زن. نمیشناسمشا ولی هر جوووور که هست حیف که زن همچین آدمی شده

فک کرد شوهرش خیلی پولداره 

دختر مجرد اومد زن این شد بیاد  با یخ زن طلاق

۸سالم ازش‌یزرگتره شوهرش

گول ظاهر خورد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

رفتن شوهرم رفت بالا گفت وقتی برگشت بهم باباش گفته ما چرا بچه نگه داریم؟حضانتش با اونه من گفتم این حر ...

تو این خونواده راضی به اوزدن بچه دوم شدی؟؟ واللله دعا کن سر خودت نیاد اینا دیونه ان

تو این خونواده راضی به اوزدن بچه دوم شدی؟؟ واللله دعا کن سر خودت نیاد اینا دیونه ان

ده سال زن و شوهریم اجازه یه دخالت ندادیم بهشون

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

من هی میگم داداشتو آروم کن برگرده بره ناز‌ زنشو بکشه سپیده دوسش داره بخدا الکی وگرنه سپیده ازش‌ متنف ...

وجدانا من بودم فرار رو برقرار ترجیح میدادم اینها دیگه کین ک رفتی توخونوادشون؟ 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

آخ جووون خدایی من بودم بال درمیاوردم ازاین حرکت و مشتاقانه ازش جدامیشدم. من موندم چرا بچه اوردی از این ادم؟ چرا توهمچین خانواده ای موندی؟ اعصابت ازچیه؟

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

اصلا خودتو سرزنش نکن 

امروز برا جاریت این اتفاق افتاده و این بلا رو سرش آوردن خدای نکرده فردا شما باید خودتو آماده رفتارهای این خونواده بی فرهنگ کنین

خونواده همسرت باید متوجه اشتباهاتشون بشن حتی شده با قانون.

لابد اگه فیلم دوربینارو نمیدادین میخواستن بهش تهمت بزنن دروغ میگه و‌خودش پاشده رفته و فردا روز نفقه هم ندن

نمیدونم کی نسل این بچه ننه ها میخواد منقرض شه آخه برا چی ازدواج میکنن زندگی رو برا دختر مردم جهنم میکنن

فکر میکنن عصر حجره هر چی خونواده پسره گفتن دختر مردمم بگه چشم عباس آقا هر چی شما گفتین، بعد شاکی میشن عروسمون اومد مهریه شو اجرا گذاشت نذاشت نوه مونو ببینیم و الی آخر.  

خونه ای که دادن به پسراشون به چه قیمتی آخه؟؟؟ به قیمت کنترل ۲۴ ساعته افکار پسر و عروسشون

خراب شه اون خونه تو سرشون که فکر میکنن اینطوری میتونن به پسر و عروسشون زور بگن و کنترلشون کنن و‌خاک بیشتر تو سر شوهر این خانوم

برادر شوهر شما هم بچه ننه ای بیش نیست که هنوز به بلوغ عقلی نرسیده

من بودم یک دقیقه تو اون ساختمون نمی موندم حتی اگه قصر بود میرفتم مستاجری تو ۴۰ متر

خدا هزاران بار همچین خونواده هایی رو لعنت کنه ،برا چی برا پسراشون زن میگیرن نمیدونم

اعصابم خورد شداا

دوستانی که میگید تحصیلات شعور نمیاره! 

مگه دانشگاهی توو دنیا ادعا کرده که من موجب با شعور شدن کسی میشم؟! 

مگه دانشگاه وظیفه یاد دادن شعور بر عهده داره؟! 

رسالت دانشگاه کاملا مشخصه و شعور رو آدم توو خونه و از خانواده یاد میگیره، کسی هم بابت با شعور شدن درس نمیخونه 

وقتی هیچ دانشگاهی توو چشم انداز و اهداف خودش حرفی از ارائه شعور نزده، چرا فک میکنید درس و دانشگاه باید شعور رو زیاد میکرده و تا ی نمونه ا ز آدم تحصیل کرده بی شعو می‌بینید، فک میکنید جمله قصاری میگید که تحصیلات شعور نمیاره؟! 

به شوهرت از آسیب های جاری و خواهرش بگو 

بگو اون بنده خدا کاری نکرده و خونواده ت اذیتش کردن و... 

به نظر من پسرا مغزشون اصلا قدرت تحلیل نداره و از طرفی سختشه قبول کنه خونواده ش حداقل توو این زمینه درست نیستن، برای همین کامل براش توضیح بده که دختر مردم به امیدی اومده همه خونواده ت ریخت سرش و اذیتش کردن و تک و تنها گیرش اوردین و... 

مثلا بگو من رو بذار جای اون فحشش دادین، بچه رو ازش گرفتید، جلوی خونواده ش ابر براش نداشتید، خواهرش رو سیاه و کبود کردید و.... 

خلاصه تو مغزش کن کار خونواده ش چقدر اشتباه بوده چون الان واقعا درکی از اشتباه خونواده ش نداره

سر اینکه هرچی‌ میشه میره به مامان باباش میگه شوهرش مامان باباشم عین بچه دو ساله میریزن سر جاریم چرا ...

بنده خدا جاریت یه همچین قضیه‌ای رو قبلا با چشم‌های خودم دیدم خونواده به ظاهر خوبی میومدن همه تحصیل کرده.. وضع عالی.. کارمنده بانک...اما دقیقا پسره شخصیته وابسته و بشدت بی ثبات و دهن بینی داشت.. خانوادش براش تصمیم میگرفتن اونم چه تصمیماتی.. همه حقه دخالت و نظر دادن توی زندگی این پسره رو داشتن به جز زنش.. با اینکه زنه بیچاره زندگیشو دوست داشت و هیچی نمیگفت رفتن دادخواسته طلاق دادن و آخرش به طلاق ختم شد.. خونواده پسره رفتن براش زن گرفتن اونم چه زنی.. زنه اولش خیلی زیباتر و سرتر بود.. خوده پسره هنوز که هنوزه چشمش دنباله زنه اولشه ولی دیدی آدم وقتی زجر میکشه دیگه سر تا پاشم طلا بگیرن برنمیگرده؟این بنده خدا هم دیگه برنگشت..پسره قبل از ازدواجش هی میگفت منو ببخش من بچگی کردم و فلان.. ولی اون زن دیگه قیدشو زده بود.. بعدشم که زن گرفت بازم هی پیام میداد به زنه اولش که تو خیلی سرتری زندگیمو مادر و خواهرم خراب کردن پشیمونم ولی واقعا زنه اولش خوب گفت که باید بره دهنشو گل بگیره.. بعد از نابود کردنه زندگیو جوونی زنه اولش یادش افتاده که اشتباه کرده...میدونی اسی؟بعضیا هیکلشون بزرگ میشه عقل هم دارن اما خیلی خیلی دیر به بلوغه فکری برای ازدواج میرسن برادرشوهرت هم یکی از همین‌هاست...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..