2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239091 بازدید | 499 پست
نه والا آدم درس میخونه باسواد میشه که بلد بشه تو جامعه چطوری رفتار کنه .اگر قرار باشه ی آدم بی سواد ...

حق با شما ست،. دانشگاه ها همه نفهمن نمیدونن رسالتش ن چیه، شما میدونید و درست میفرمایید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا آدم درس میخونه باسواد میشه که بلد بشه تو جامعه چطوری رفتار کنه .اگر قرار باشه ی آدم بی سواد ...

ولی منم قبول ندارم سواد شعور بیاره شوهر من دیپلم ردیه ولی بردنش ریس اتحادیه صنفشون کردن با اینکه شرط دیپلم داشت گفتن مدرک بیار هیچکی به اندازه ایشون خوب دعواهای صنفشونو حل و فصل نمیتونه کنه

اونوقت داداش من دکتری فیزیک داره و استاد دانشگاه اونروز زنگ زد گفت چرا خانمم دعوتت کرده نیومدی میگم چون همرو گفتین ممد داداشو نگفتین میگه ممد همونه که نزاشت سال مامان تورو بگم ! بعدا این قضیه مال ۱۰ سال پیش بود ممدمون اونوقتا ۱۵ و ۱۶ سالش بود کلا هیچ حرف زدنشو نمیدونه همرو میندازه بجون هم 

علم صرفا اطلاعات ادمارو زیاد میکنه نه معرفت و شعورشونو ...

ولی منم قبول ندارم سواد شعور بیاره شوهر من دیپلم ردیه ولی بردنش ریس اتحادیه صنفشون کردن با اینکه شرط ...

از این جهت درست میگین.. ولی معمولا عموم جامعه از آدمه باسواد انتظاره بیشتری دارن واسه همین اینجوری میگن ... 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..