2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست
ون سال دیگه برادرشوهرت وقتی سرش خورد به سنگ و دید خانواده‌اش کمکش نمیکنن ، میفهمه چه اشتباهی کرده

همون موقع بچه ش گرفت مادر پدرش گفتن به ماچه بگو بیاد زنت ببره 

نگه نداشتن

خیلی احمقه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

ما دشمن هم بودیما مادرشوهرم کیف میکردبعدن دوست شدم فهمیدیم باعثش مادرشوهرم بودههمین برادرشوهر احمقم ...

اره منم دارم یه دونه ازاین لعنتیا اما خب دیگه حالشو گرفتیم اینقدر پشت هم دیگه روگرفتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخالت نمیکنم بخداازم خواست فیلمو بدم کارش گیر بود خوب کردم یکی باید جلو این پیرمرد و بگیره شووهر ...

اره کارت درست بود ولی گفتم که نباید بو ببرن. حال‌ام که فهمیده، تو کش نده بگو اشتباه کردم بزار دست از سرت برداره

حالا بنظرتون من سفت بزنم و بگم خوب کردم؟

چیکار کنم شوهرم آشتی کنه

میخوام بی اهمیت جلوه بدم کارمو

اینم بگم برادرشوهر بزرگمم تا دادگاه های طلاق برردن ولی آشتی کردن 

اینام گفتن چون آشتی کردی و مارو هی کشوندی دادگاه و علاف کردی دیگه پسرمون نیستی و سه ماه بلاکش کردن و قطع ارتباط بعد کم کم آشتی کرپن

همون موقع بچه ش گرفت مادر پدرش گفتن به ماچه بگو بیاد زنت ببره نگه نداشتنخیلی احمقه

میگفتی پس چرامثل وحشیا بچه رو از بغل مادرش کشیدی مرتیکه نفهم تواگه صلاحیت تربیت بچه داشتی خرس گنده خودتو تربیت میکردی...اون اسم پلیس اوردن مثل چی ترسیدن

من هی میگم داداشتو آروم کن برگرده بره ناز‌ زنشو بکشه سپیده دوسش داره بخدا الکی وگرنه سپیده ازش‌ متنف ...

چرا اینا انقدرررررر  یار کِشی میکنن 

بگو باشه من پشت تو. الان خوشبخت شدی؟😂 

به شوهرتم بگو این نفهمه دومی رو هم طلاق بده بره سراغ سومی باز میفتین دنبال یارکشی 

بگو من نخودی ام تو بازی هردوطرفم🤣🤣

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
میگفتی پس چرامثل وحشیا بچه رو از بغل مادرش کشیدی مرتیکه نفهم تواگه صلاحیت تربیت بچه داشتی خرس گنده خ ...

زمانی که بابای جاریم‌باشه حتی پدرشوهرم نمیادپایین 

حتی تلنفی صحبت نمیکنه باهاش

با برادر و بابای جاریم

ولی این دو تا خواهر تنها بودن شجاع شده بود ترسو

بهتره خودتو درگیر ماجرا نکنی؛ نه بخاطر حرف خانواده همسرت بخاطر اینکه همش جاری ت یه حرفی میزنه از اون طرف خانواده همسرت یه حرف دیگه. ارتباطتو با جاری ت کم کن شاید جدا بشه و برادر شوهرت یه زن دیگه بگیره ولی خانواده همسرت هیچ وقت تغییر نمیکنن. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻