2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست

بگو چون تو گفتی پاک کردم از هر دو طرف 😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نه بابامامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک ک ...

مشکل ازپدر ومادرشوهرته ،،که عروسو‌به چشم دشمن میبینن ،،،پدرشوهره چه خاله زنکه اه اه ،،بهشون محل سگ نده،،تا با کسی قهر کردن میخوان همه باهاشون همدست بشن و قهر کنن خاک عالم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابامامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک ک ...

به نظرم تو دعوای اونا تو طرف هیچکس رو نگیر هرچند الان فکر میکنی جاریت خوبه اینو در نظر بگیر که من با همین افکار مثبتم که فلانی خوبه فلانی خوبه ضربه خوردم جایه جاش باز اونا پشت هم در میان تو تنها میمونی ولشون کن هر کار میخوان بکنن دیگه دخالت نکن تو کارشون تموم شد دیگه فیلمو فرستادی خلاص ولشون کن 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

بچه ها اگر دوست داشتید بیاید تاپیک آخرم حالم بده دردو دل کنیم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
چی بگم؟ بگم خوب کردم مگه کار بدی کردن میترسن؟میگه تو دخالت نکن اصلاپشت مامان بابام نیستی پشت هیچکس ن ...

بگو من پشت هیچ کسی نیستم اون فیلمم توگوشیش بوده حافظشوکمترمیکرده فیلمع براش میومده چ من بفرستم چ نفرستم دنبال مقصر براکارا اشتباهتون نگردید..بگو زندگی و اوقاتمونو بخاطر مشکلات بقیه تلخ نکن..توام خیلی جاها کاری ک من مخالف بودم و انجام دادی.حالافرستادم چیشده..بگو بی طرفم..توام دخالت نده ک ب زندگی خودمون لطمه میخوره زندگی برادرته خودش بهترمیدونه بچه دارن....

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

کاش میشداینجا ووییس فرستاد اینقدر حرف داشتم که بزنم..بگو ماسه تاجاریم هرستامون بدیم فقط ننه وبابای توخوبن؟؟همه جا شر ودعوادرست میکنن...بگواگه میخوای زندگی ماهم مثل داداشت بشه توام راه اونوادامه بده...هیچی مثل خوب بودن جاریا باهم ترس تودل مادرشوهر نمیندازه...من اینوبه چشم دیدم وخیلی کیف میده

کدوم صحنه🥴😑

😂 دعوای پدرشوهرشوهربرادرشوهر جاری 

خواهرزن برادرشوهرو دیگه

برادرشوهر خوارزنشو گذاشته لای درماشین گردنش کبودشده

اونام ازاسی فیلمو خاستن رفتنم

پزشکی قانونی ولی شکایت نکردن

بگو میخاستم آرومش کنم برگرده حیفه زندگیه داداشت بپاشه یه بچه دارن گناه داره. اگه بچه من اینجور آلاخو ...

من هی میگم داداشتو آروم کن برگرده بره ناز‌ زنشو بکشه 

سپیده دوسش داره 

بخدا الکی وگرنه سپیده ازش‌ متنفره

ببین شوهرش به شوهرم گفته اون زمانا که جاریا بد بودن(ما با هم بد بودیم بعدن فهمیدیم مادرشوهرم با دروغتش باعثش بوده) زن من پشت زن تو این حرفای زشتو زده و هرچی‌زنش‌تو خلوتشون گفته رو جلو شوهر من لو داده احمق!!! بعدم گفته من با سپیده بخاطر زن تو چندیین باز دعوا کردم حالا زنت باید بیاد پشت من

گفتم پشت من پشت اون چیه مگه میدون جنگه من دوستدارم آشتی کنن بچه شون گناه داره 

هرچی هم گفته من راضی هستن و هزچی قبلن گفته بخشیدم 

ببخود کرده بخاطر من زندگیشو خراب کرده

که جاریم گفت بیخود میگن دنبال دعوا درست کردن بین ماس‌جدی نگیر

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

چه خونواده فتنه ای هستن!!! شوهر خودتم دست کمی از برادرشوهرت نداره تو بچه ننه بودن، ولی در حال حاضر شما اصلا خودتو نباز. اگر ارتباطی هم با جاریت داری نزار شوهرت و خونوادش بفهمن، اصلا علنیش نکن. اینجوری اونا آرامش رو ازت سلب میکنن. فعلا راجع به اینکاری هم که کردی با شوهرت بحث نکن،بزار فکر کنه موضوع برات بی اهمیته. خودت رو با این طایفه در ننداز. این مشکل جاریت فقط با محکم بودنش مقابل اینا و کات کردنش با شوهر تا زمانی که آدم شه. شما دخالت نکن

کاش میشداینجا ووییس فرستاد اینقدر حرف داشتم که بزنم..بگو ماسه تاجاریم هرستامون بدیم فقط ننه وبابای ت ...

ما دشمن هم بودیما مادرشوهرم کیف میکرد

بعدن دوست شدم فهمیدیم باعثش مادرشوهرم بوده

همین برادرشوهر احمقم یه زنم تو عقد به کمک باباش طلاق داد

اینم دومیش‌با یه بچه

کاش میشداینجا ووییس فرستاد اینقدر حرف داشتم که بزنم..بگو ماسه تاجاریم هرستامون بدیم فقط ننه وبابای ت ...

افرین ،،برا همین مادرشوهر وخواهر شوهر همیشه بین عروسا دوبهم زنی میکنن تا باهم متحد نشن سر مادرشوهر خواهرشوهر 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
چه خونواده فتنه ای هستن!!! شوهر خودتم دست کمی از برادرشوهرت نداره تو بچه ننه بودن، ولی در حال حاضر ش ...

من دخالت نمیکنم بخدا

ازم خواست فیلمو بدم کارش گیر بود 

خوب کردم یکی باید جلو این پیرمرد  و بگیره 

شووهرم گوشیمو چک نمیکرد نمیفهمید!

چند سال دیگه برادرشوهرت وقتی سرش خورد به سنگ و دید خانواده‌اش کمکش نمیکنن ، میفهمه چه اشتباهی کرده 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

افرین ،،برا همین مادرشوهر وخواهر شوهر همیشه بین عروسا دوبهم زنی میکنن تا باهم متحد نشن سر مادرشوهر خ ...

خواهر ندارن

شوهرم میگه مادرم تنها مونده 

میگم اخلاقشو درست کنه

دیدن من نیومد بارداریم محلم نکرد الان بیاد نوه شو ببینخ