2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست
مثلا چیا رو میگه به بابا ننش‌؟ مه چی:ی یادش میده؟‌‌‌‌‌‌‌ حرفای خصوصییشو که آدمم به پدر مادر نمیگه پد ...

واسه امضاتون صلوات فرستادم

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا دوبار دیگه هم رفته قهر برش گردوندم ایندفعه واقعا کاذشون خیط‌بود تو در و همسایه آبرو نذاشتنالان ...

بگوعزیزدلممم ماکه نباید بخاطر

خانواده تو جاری ماری باهم قهر کنیم خودتو براش لوس کن زودی آشتی میکنه  

اگه میترسی زندگیت خراب بشه بنظرم بگو دلم سوخت براش ،نادونی کردم حواسم نبود ،یهو دست پاچه شدم فرق بد ...

گفتم آخه چرا خودتو قاطی میکنی 

حق‌نداری‌ جلو دخترم بهم بگی خائن و این حرفا

نهایت برو به مادرت بگو محیا با سپیده اصلا همدسته!! این دیگه آخرشه این کارا و دعواها چیه

من فقط دلم سوخت فرستادم ولی تو حق نداری اینطوری بهم بگی 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بشوهرت چی بگی 

فقط از در ترحم و لوس بازی وارد شو خرش کن

بگو احساساتی شدم دلم سوخت یه لحظه

بلخره نون و نمک همدیگرو خوردیم 

خودمو جاش گذاشتم دلم سوخت 

فقط احساساتی کن شوهرتو

تا بیخیالت شه به خانوادش نگه 

وگرنه همونجوری که با اون کردن بدترش با تو میکنن 

بخدا دوبار دیگه هم رفته قهر برش گردوندم ایندفعه واقعا کاذشون خیط‌بود تو در و همسایه آبرو نذاشتنالان ...

بگو میخاستم آرومش کنم برگرده حیفه زندگیه داداشت بپاشه یه بچه دارن گناه داره. اگه بچه من اینجور آلاخون والاخون بود چی میشد . بگو تو برادر بزرگی داداشتو اروم کن چرا هرچیو میره میگه نزار جداشن  

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
دختر ندارم واقعا فرستادم که تو گوشی خود جاریمم هستبعدم پدر و مادرش با اون یکی جاریمم در حد دشمن بد ه ...

کارخوبی کردی ک فرستادی...میگم جلوروشوهرت کم نیار...

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
بگوعزیزدلممم ماکه نباید بخاطرخانواده تو جاری ماری باهم قهر کنیم خودتو براش لوس کن زودی آشتی میکنه

نه بابا

مامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک کنه نکردم باهام قهر کردن بعد خودشون آشتی‌ کردن

میگه یکبار دوبار چرا هربار با دشمناشون دوس میشی!!!

کارخوبی کردی ک فرستادی...میگم جلوروشوهرت کم نیار...

چی بگم؟ بگم خوب کردم مگه کار بدی کردن میترسن؟

میگه تو دخالت نکن اصلاپشت مامان بابام نیستی پشت هیچکس نباش

واسه امضاتون صلوات فرستادم

ممنونم🌹

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چی بگم؟ بگم خوب کردم مگه کار بدی کردن میترسن؟میگه تو دخالت نکن اصلاپشت مامان بابام نیستی پشت هیچکس ن ...

خب نباش دیگه 

حوصله داریا 

آخه از جاری چی در میاد 

دوستای دیگه پیدا کن 

جاری آخر با خنجر از پشت بهت میزنه 

دیدم که میگم 

نه بابامامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک ک ...

ای وای خب عزیزم توکه میدونی

اینجوری ین  کاش نمیفرستادی

فیلم رو