2777
2789
عنوان

وای من بیزارم از چشمی ک از ی حدی درشتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌ چشمام درشت و گرده همه هم میگن خیلی زیباستنمیدونم تو چته ک تاپیک میزنی چرت میگی

احتمالامدل چشا ت ازاوون مدل خشگلاشه ولی واقعابعضی درشتاقشنگ نیست.منم یدونه رومیشناسم چشاش خیلی قلمبه ودرشته تازه سبزم هست رنگ چشاش قشنگه ولی درشتی زیادش زشت کرده. 

خیلی کم دیدم کسی چشم درشت باشه و بهش نیاد معمولا به چهره آدم میاد 

مگه این که خیلی درشت باشه و صورت لاغر و خیلی ریز 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بعصی ها ی جوری حرف می زنند، انگار خالق چشم ها، ما آدم ها هستیم.تعجب می کنم

دقیقا 

خداوند همه رو زیبا آفریده هر کسی رو به نوعی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چرا این تاپیکو زدی عزیزم اگه به من بود منم کشیده خوش حالت میخواستم نه درشت گرد تاپیکامم هست حتی ماما ...

عزیزدلم بخدا هدفم این نیس چون چشمای خودمو میبینم گفتم وگرنه با خط چشم وکاشت مژه محشر میشه

احتمالامدل چشا ت ازاوون مدل خشگلاشه ولی واقعابعضی درشتاقشنگ نیست.منم یدونه رومیشناسم چشاش خیلی قلمبه ...

اره متوجم ولی اون لحنش بد بود

همه چیز قشنگ میشه درست وقتی که ناامیدی🤍😇