من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم شنیدم نون نذر امام حسن مجتبی(ع) برای شفای بچه ها مجربه. نذر کنید که نون پخش کنید هدیه به این امام عزیز. ان شاءالله با دستان کریم اهل بیت(ع)شفای کامل بچه تون رو میبینید به زودی
خوندم عزیز.دکتراشم گرفتم.از هر ده میلیون نفر یکی ممکنه استامینوفن بخوره، حساسیت بده و بمیره. شما بچت ...
عیب نداره شماوقتی بچه دارشدی واکسن بزتچن کسیکه جلوی شمارونگرفته الان دیگه اکثریت خانمهااگاه هستن من هودم تمام واکسناروبه دخترم زدم خداروشکرتاالن چیزی نشده ولی الان میبینیم ازهرچندنوزادکه واکسن زده همین واکسن فلج اطفال نوزادفلج شده این ادماکه نرفتن فضاواکسن نوزادشونوبزنن همین ایران واکسن زدن که بچشون سرخک فلج اطفال نگیره
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم