2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182210 بازدید | 1358 پست
عزیزم وقتی عربی رو هم بخونی ولی متوجه نشی چی میخونی به قول خودت ثواب ندارهمن خودم خدا رو شاهد میگیرم ...

روزی یه تسبیح استغفار کافیه؟

یهدهههشتادیهیچوقتنمیبازه :) 🌌💜 کنارمیکشهکه تواحساس خوشحالیکنی :) 🌌💜ما تو مسابقه نمیبازیم تو شعور میبریم :)) 🌌💜 ۸۰--۸۹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شنیدم نون نذر امام حسن مجتبی(ع) برای شفای بچه ها مجربه. نذر کنید که نون پخش کنید هدیه به این امام عزیز. ان شاءالله با دستان کریم اهل بیت(ع)شفای کامل بچه تون رو میبینید به زودی

خوندم عزیز.دکتراشم گرفتم.از هر ده میلیون نفر یکی ممکنه استامینوفن بخوره، حساسیت بده و بمیره. شما بچت ...

عیب نداره شماوقتی بچه دارشدی واکسن بزتچن کسیکه جلوی شمارونگرفته الان دیگه اکثریت خانمهااگاه هستن من هودم تمام واکسناروبه دخترم زدم خداروشکرتاالن چیزی نشده ولی الان میبینیم ازهرچندنوزادکه واکسن زده همین واکسن فلج اطفال نوزادفلج شده این ادماکه نرفتن فضاواکسن نوزادشونوبزنن همین ایران واکسن زدن که بچشون سرخک فلج اطفال نگیره 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

عزیزم وقت داشتی از حال کوچولوت هر از گاهی اینجا بنویس..از دیروز تمام ذهن من پر از فکر کردن درباره کو ...

خیلی خوشحالم که این همه ادم خوب بفکرمن❣️❣️

چشم

پسرم تقریبا هر دو روز ازمایش داره، روزانه کلی دارو میگیره، کلی یرم تراپی میشه، سونو و ازملیشات تشخیصی گه گاهی داره، همشون سختن برای یع بچه

خودمم دارم کنار میام، روند درمان ۳ سال نیم طول میکشه معمولا،

ممنون میشم برا منم دعا کنیدمنم مشکوک هستم به ...جواب آزمایشم دوهفته دیگه میادنمونه برداری کردم😔

عزیزم توده سینه داری توروخدا اگ اره بامن حرف بزن من ب تازگی نمونه برداری شدم

خیلی خوشحالم که این همه ادم خوب بفکرمن❣️❣️چشمپسرم تقریبا هر دو روز ازمایش داره، روزانه کلی دارو میگی ...

انشالله ب زودی زود خوب میش عزیزم منم شرایط روحیم داغون باردارم ازته دل ازخدا میخام زودتر این گل پسروشفا بده