بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم حتما نذر کنید و حتما هم قربانی کنید و بین فقزا پخش کنید.حتما غذا درست کنید و پخش کنید تو خیابون بین فقرا...تاثیر زیادی داره و دلتون و ایمان و یقینتون رو زیاد کنید. ان شاءالله که خدا بزرگه و شفا میگیره
خیلی خوشحالم که این همه ادم خوب بفکرمن❣️❣️چشمپسرم تقریبا هر دو روز ازمایش داره، روزانه کلی دارو میگی ...
ابجی قشنگم از الان ب اینکه چند سال روند درمان طول میکشه اصلا فکر نکن خدا رو چه دیدی ممکنه خیلی زودتر از چیزی ک فکرشو میکنی درمان بشه ببین ما یکی از فامیلامون پیرزن بود بهش دکترا کفته بودن فقط ۴ماه دیگه زندست هیچ امیدی نداشتن ولی الان دو ساله ک خوبه خوبه بدونه هیچ دارویی.. این بیماری فقط اسمش برامون ترسناکه در اصل یه چیزیه مثل تمام بیماری هایی ک ما میگیریم و روند درمان رو طی میکنیم و خوب میشیم قربون دلت برم فقط فقط مثبت نگاه کن ب این قضیه ببین چقدر سریع و اسون طی میشه مخصوصاً بچه های کوچیک ک بدنشون دائما در حال رشد و تعقیراته خیلی سریع درمان میشن اصلا نگران این موضوع نباش این روزا هم در اینده تبدیل ب خاطره میشن اون موقع گل پسرت مطمئنا ادم موفقی میشه و خستگی این روزا رو از تنت درمیاره بهت قول میدم
زیارت عاشورا چهل روز نذر بی بی شریفه دختر امام حسن که خیلی بیمار بودن کن اگه خواستی
برات خیلی دعامیکنم ان شالله شفاشو مبگیره میبرینش کربلا
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی