2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
خیلی خوشحالم که این همه ادم خوب بفکرمن❣️❣️چشمپسرم تقریبا هر دو روز ازمایش داره، روزانه کلی دارو میگی ...

روزای سخت به سلامتی میگذره بزودی. قوی باش 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توده سینه داری توروخدا اگ اره بامن حرف بزن من ب تازگی نمونه برداری شدم

آره گلم هم سینه هم یه چیز دیگه دو مورد مشکوک دارم

ولی دارم با کتاب راز قدرت معجزه شکر گزاری و مطالب انگیزشی حالمو خوب میکنم

و مطمئنم نتیجه میگیرم چون بهم ثابت شده

آره گلم هم سینه هم یه چیز دیگه دو مورد مشکوک دارمولی دارم با کتاب راز قدرت معجزه شکر گزاری و مطالب ا ...

منم از دوتا توده مشکوک نمونه دادم جوابش اومد فیبروادنوزیس ولی آزی طرف دکتر میگه تن تن سونو بده تازایمان کنی باید بیای دربیاری هزارتااسترس توضیح خاصی نمی‌دن اصلن نوبررزخم سونوی سینت چجوری بود اگ دوست داشتی بگو من ی توده 22میل ماکرولبولهو ی 17میل میکرولبوله

انشاالله هر چه سریعتر به حق آقا امام رضا علیه السلام حالش خوب بشه برم حرم اگه قابل باشم حتما نائب الزیارت میشم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

یعنی اگه شیعه نبود بچش خوب نمیشد ؟ مثلا مسیحی یا یهو دی بود میمرد از سرطان؟ ایدئولوژی رو قاطی همه چی ...

من کی گفتم چون شیعه بود خوب شد. چرا شیعه رو تخریب می کنی. وحشی خانم یهودی. گفتم شیر یود. گله نکرد.

خواهرم حتما نذر کنید و حتما هم قربانی کنید و بین فقزا پخش کنید.حتما غذا درست کنید و پخش کنید تو خیابون بین فقرا...تاثیر زیادی داره و دلتون و ایمان و یقینتون رو زیاد کنید. ان شاءالله که خدا بزرگه و شفا میگیره

خیلی خوشحالم که این همه ادم خوب بفکرمن❣️❣️چشمپسرم تقریبا هر دو روز ازمایش داره، روزانه کلی دارو میگی ...

ابجی قشنگم از الان ب اینکه چند سال روند درمان طول میکشه اصلا فکر نکن خدا رو چه دیدی ممکنه خیلی زودتر از چیزی ک فکرشو میکنی درمان بشه ببین ما یکی از فامیلامون پیرزن بود بهش دکترا کفته بودن فقط ۴ماه دیگه زندست هیچ امیدی نداشتن ولی الان دو ساله ک خوبه خوبه بدونه هیچ دارویی.. این بیماری فقط اسمش برامون ترسناکه در اصل یه چیزیه مثل تمام بیماری هایی ک ما میگیریم  و روند درمان رو طی میکنیم و خوب میشیم قربون دلت برم فقط فقط مثبت نگاه کن ب این قضیه ببین چقدر سریع و اسون طی میشه مخصوصاً بچه های کوچیک ک بدنشون دائما در حال رشد و تعقیراته خیلی سریع درمان میشن اصلا نگران این موضوع نباش این روزا هم در اینده تبدیل ب خاطره میشن اون موقع گل پسرت مطمئنا ادم موفقی میشه و خستگی این روزا رو از تنت درمیاره بهت قول میدم 

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

زیارت عاشورا چهل روز نذر بی بی شریفه دختر امام حسن که خیلی بیمار بودن  کن    اگه خواستی   

برات خیلی دعامیکنم ان شالله شفاشو مبگیره میبرینش کربلا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی